Great restaurant! We liked everything, food, service and bill!!!
Maurizio Fiorentino
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18 Maggio 2025
10,0
Truly a true pearl..
Excellent dishes, cooked with great love and attention... Worth a visit...
We recommend booking in advance
The owner and staff were very kind and friendly
Mirko Tom
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12 Maggio 2025
10,0
Trattoria "like it once was", with classic furnishings and a slightly vintage air, but which goes well with the menu. Traditional cuisine with generous portions, simple but with lots of choice. Charcuterie platter with excellent grass, and a fried gnocco so light it seems like a cloud. Kind and attentive service for the customer. Super recommended also for the central area.
Linda
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05 Maggio 2025
10,0
All very good, real traditional cuisine
Claude Casnati
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04 Maggio 2025
8,0
Arriving by chance we discovered a place where the Reggio Emilia culinary tradition is still preserved with care, love and dedication.
Remarkable is the fresh homemade pasta made by the owners, affable and welcoming. Definitely a place to return to. Highly recommended!
Elisa Vacchiano
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04 Maggio 2025
10,0
Well cooked, served and treated meal. Came for dinner and was seated without a reservation. The bacon wraps were savory. The braised beef melted in my mouth. The zuppe inglese was the perfect portion. A nice selection of wine by the glass. Will revisit when I return to reggio emilia.
Amy Turino
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03 Maggio 2025
10,0
A real Italian-style trattoria and above all true Emilian cuisine!! Hospitality and kindness as once, simple service as expected, everything really smells so much of Italy
Filippo Prandi
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02 Aprile 2025
10,0
Gentlemen, after millennia, I see myself as a very Italian lady who comes to my place and says: "I'll be in the kitchen to make you food, what would you like?" MARVELOUS
Marco Spiridigliozzi
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22 Marzo 2025
10,0
Era da un po’ che volevo andare in questo locale,e devo dire di essere rimasto soddisfatto,il locale è un po’ datato,era il bar del teatro Ariosto,tenuto bene è rimasto tale,ma a me piacciono questi locali,cordialità e gentilezza del personale ottima ,ottimi anche i piatti ,passatelli e cappelletti in brodo ,ben fatto,cinghiale con castagne e polenta,buono e veramente ottima la trippa,,buoni il prosciutto il parmigiano e l’erbazzone unico appunto sulla chizza fritta che ha dentro solo le vedute leggermente saltate ma un po’ scialbe ,sarebbe meglio il ripieno di erbazzone,però erano comunque sufficienti,ottimi anche i dolci ,buona carta dei vini di cantine del territorio,anche il prezzo nel rapporto è ottimo ,lo consiglio vivamente
ezio
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29 Gennaio 2025
8,0
Trattoria che serve cibo tipico locale emiliano. Servizio cortese. Arredi un po’ datati. Qualità buona, porzioni giuste. Prezzi nella media
Dario M.
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23 Novembre 2024
8,0