Good food, fair prices, and a friendly atmosphere—you can't ask for more for a pleasant evening.
Maurizio Adami
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22 Luglio 2025
10,0
up, be well and eat well: lots of substance, little bullshit, as they say.
Marco Spagna
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08 Luglio 2025
10,0
Excellent fried cake and cured meats.
Luca Malossi
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01 Luglio 2025
10,0
Excellent fried cake with cold cuts, good first and second courses. Excellent service.
Giovanni Urbano
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30 Giugno 2025
8,0
The food was quite good and the staff were very friendly. Although the beer was served almost warm, everything else was ok. Prices were average. I would go back
F Cars
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22 Giugno 2025
8,0
The authentic Parma prosciutto, aged for 30 months, is exquisite!
It's rare to find a restaurant this crowded in the suburbs.
If you come to Parma, be sure to give it a try.
ゆーじ
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09 Giugno 2025
10,0
Couple's dinner: eaten well but, on the cold cuts platter, use the cooked ham as a felt pad to put under the legs of the wobbly table... the cooked ham is given to the hospital... the second courses were good but the "sorbet" was an ice cream... table service worthy of the 2025 Italian champions...
Manuel Bellicchi
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07 Giugno 2025
6,0
Traditional Italian restaurant with local dishes from the Parma region. The food was delicious. The service was excellent, we loved it.
We ordered a prosciutto dish with torta frittata (excellent local bread). Ravioli in three flavors and colors was excellent, no sauce, just parmesan cheese on top. Soup with small tortellini stuffed with meat was excellent, recommended as a starter. For dessert, a stunning mascarpone.
A wonderful restaurant, the food is delicious and the price is definitely reasonable. Highly recommended
ג'ודי שרת
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03 Giugno 2025
10,0
Trattoria dalle materie prime di qualità, salumi veramente ottimi ed una torta fritta tra le migliori di Parma. Consiglio di andarci in più di 2 persone per dividere meglio le spese degli antipasti che non sono alla portata di tutti. Il menù degustazione sicuramente è conveniente, ma state certi che con meno di 30-40€ a testa non ne uscite. Per la zona in cui ci si trova e la qualità del cibo, i prezzi sono in linea.
HoneyBadger_98
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08 Maggio 2025
8,0
Appena fuori Parma.
Più che una trattoria, il locale si presenta come un classico ristorante ampio, pulito, ordinato.
All’ingresso c’è il proprietario, che ti accoglie con quella cortesia, quella simpatia, quella concretezza innata, che è tipica della gente di queste parti.
La proposta è a km zero. La cucina quella dei sapori dei piatti tipici del territorio.
Il crudo di Langhirano ed il salame felino, serviti col cestino dell'ottima torta fritta, sono da “leccarsi i baffi”.
I tortelli d’erbetta burro fuso e parmigiano reggiano un godimento per il palato.
Buono anche il guancialino di maialino grigio alla malvasia con polenta fritta.
E per concludere è piacevole la sbrisolona con zabaione al marsala all’antica maniera.
Servizio buono, conto in linea con quanto offerto.
ArniLoveLife
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15 Aprile 2025
8,0