Pros: Good food
Cons: Prices are too high, menu selection is limited, and portions are small
Service €4 per person? Desserts are hard to find for less than €9.
mila dovesi
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19 Ottobre 2025
6,0
A true journey of taste through the various dishes offered. The quality of the carefully selected ingredients is evident. Impeccable service. Also suitable for vegetarians.
Samuel Tintit
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16 Ottobre 2025
10,0
Welcoming and attentive, food and wine recommendations were outstanding. Very inspired chef, excellent traditional and local dishes. We truly enjoyed a great evening meal.
John DeWitt
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14 Ottobre 2025
10,0
I'll definitely be back. The atmosphere is beautiful, the staff is young and very knowledgeable, and the food is excellent. Traditional recipes are updated with intelligence and originality. And to finish, a delicious coffee, something rare to find these days!
benedetta sonzogni
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12 Ottobre 2025
10,0
I stopped by on a Saturday evening.
The restaurant is well-kept (a bit noisy), the service is prompt, and the food is good. I had a very pleasant risotto with Amarone, followed by guinea fowl, which was also good. The wine list is very extensive.
The bill was a bit steep for what we ate. The €4 cover charge without an entree and the €3 coffee seem completely illogical.
Overall, a pleasant experience!
michele marchetti
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12 Ottobre 2025
6,0
Wonderful atmosphere and the staff were incredible. Food was slightly disappointing maybe we didn’t find the right dishes. Wine was delicious.
Hazel Berry
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05 Ottobre 2025
8,0
I've been going to this restaurant for at least 10 years. In addition to the extreme kindness of all the staff, they convey a love and passion for cooking. The food and quality are excellent.
susi tta
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22 Settembre 2025
10,0
Personale cortese, servizio impeccabile, piatti della cucina tipica veronese preparati con cura e con un tocco di innovazione sono gli ingredienti che fanno di questa trattoria un bel posto dove fermarsi a mangiare.L'ambiente è estremamente accogliente, rustico ma tutt'altro che trasandato. Le porizioni abbondanti. Il menù propone numerose specialità veronesi e venete, dal baccalà alla vicentina alla polenta morbida. Chi ama i primi piatti può sbizzarrirsi tra le melanzane pasticciate alla parmigiana con basilico, pomodoro e mozzarella, gli gnocchi di patate con salsa al tartufo nero estivo della Lessinia, la minestra di pasta e fagioli alla veneta con i bigoli, la pancetta e il rosmarino, e molto altro ancora. Io ho provato il risotto mantecato al vino Amarone, cipolla rossa e formaggio ubriaco: ottimo e abbondante!
Cibo, servizio, location impeccabili. Ampia scelta vini. Da provare tutti i piatti! Una menzione speciale per la gentilezza del personale!
Terry T
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06 Maggio 2025
10,0
Posto elegante, tranquillo. Cibo ricercato. Abbiamo preso il menù degustazione per poter assaggiare più portate possibili. Tutti i piatti sul menu erano veramente invitanti.
Vino ottimo
Alberto S
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28 Aprile 2025
10,0