We're almost there, the linguine with red prawns is excellent
maurino calafricano
.
27 Novembre 2024
8,0
Extremely tasty and fine Sicilian wines that go well with the food. Also visited by Italians and their foreign guests. Price per person including wine starter and main course €40. Price! Performance ratio very good
Gerhard Schadler
.
21 Ottobre 2024
10,0
A dinner born between friends and shared between good food and good wine. A welcoming environment and attentive room service. Excellent dish and excellent bill!
Drago Alessandro
.
21 Ottobre 2024
8,0
This excellent fish restaurant is located in a side street off Corso Umberto
Giovanni De Medici Dalle Bande Nere
.
14 Ottobre 2024
10,0
Spaghetti with clams delicious, very clean and tasty! Dish perfectly balanced with the other ingredients, including garlic, light and imperceptible. Great chef! See you next time, with your specialty... sea bass!
Nicoletta Caputo
.
07 Ottobre 2024
8,0
Restaurant where we ate seafood and were completely satisfied! Every dish we tried was impressive, extremely fresh, quality and tasty. We accompanied our meal with a fine wine, which went perfectly with the dishes and brought out the flavors even more.
In addition to the excellent cuisine, the price was really affordable, which pleasantly surprised us, given the high quality of the dishes. Definitely a restaurant worth visiting!
Voula Mavridou
.
05 Ottobre 2024
10,0
One of the best restaurants in Siracusa. Very fresh food
DRILEA ANDREEA
.
04 Ottobre 2024
10,0
La Spigots in Syracuse is a hidden gem worth discovering. The steamed mussels were superbly fresh, bursting with flavor, and the swordfish rolls were equally delightful, with a perfect blend of seasoning and tenderness. The grilled calamari was cooked to perfection, maintaining a delightful balance of crispness and softness. Though tucked away off the beaten track, this restaurant offers a truly delicious experience.
Prod Igeomix
.
04 Ottobre 2024
10,0
Forse perché abbiamo preso posto, prenotando, all'esterno il servizio non è stato certo accurato, né tantomeno veloce (di sicura perché la sala interna era piena) e a tratti un po' improvvisato. L'attesa poi è stata alquanto lunga.
Tuttavia non è andata poi male sul resto.
Ciò che abbiamo ordinato è risultato abbastanza gradevole nei sapori e sul piano della qualità, decisamente meno come presentazione. Ottime le linguine con ragù di spigola, piatto forte del locale, seguite da
sarde alla beccafico, un tantino asciutte nella panatura ma saporite. Cucina tutto sommato semplice, insomma, ma apprezzabile.
Purtroppo la lentezza del servizio ci ha spinto a soprassedere sull'ipotesi di un dessert. Il conto (con acqua naturale e gasata e un calice di bianco) è stato contenuto: 68 euro.
Merita però d'essere messo in rilievo un aspetto: qui il costo del coperto è ben giustificato da tovaglie e tovaglioli di stoffa sui tavoli. Quasi un tocco di inattesa eleganza, contrariamente a quanto accade in locali più pretenziosi con tovagliette e salviette di carta più adatte ai fast food.
Fermier
.
22 Settembre 2024
6,0
Il ristorante si trova in una zona un po' fatiscente, poco distante dal centro e fuori dai circuiti turistici, e i locali sono modesti.
La qualità del cibo è ottima, il pesce fresco e deliziose e abbondanti le preparazioni.
I tempi di attesa, però, sono eccessivamente lunghi, purtroppo.
Prezzi non economici, ma nella media.
Jessica Ferrini
.
15 Settembre 2024
8,0