Trattoria Il Cinghiale In Benevento

8,7

Basado en 1035 opiniones encontradas en 2 webs


tend

2
Di 234
in Benevento
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Di 99
di cucina Italiana in Benevento

Gestione recensioni

Great experience! Very welcoming owner, the food is amazing. The “pappardelle con cignale” were delicious, the owners wine was great. Very pleasant atmosphere and warm environment
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18 Aprile 2025
Friendliness, professionalism, high quality, home cooking, excellent. To return.
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15 Aprile 2025
If you are looking for a place to eat excellent 0 km products, Il Boar is the right place. Antichi Sapori, many of which are self-produced on the manager's estate. What more could you ask for? 5 stars well deserved.
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06 Aprile 2025
Il vero km 0. Tutto veramente buonissimo.L’oste simpaticissimo. Ottimo rapporto qualità prezzo. Locale semplice ma estremamente accogliente. In pieno centro ma un po’ nascosto in una stradina.
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06 Aprile 2025
Everything was really excellent, we really went there by pure chance! I highly recommend it! It is a small place to discover in Benevento.
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05 Aprile 2025
Great food. The owner is really kind
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19 Marzo 2025
Intimate place, Characterized by furnishings that smell of home-made and historic trattoria (in a super positive sense). The owner attentive in the presentation of the dishes, excellent wine and fantastic food. To have places that maintain this quality today at such fair prices. Congratulations for everything!
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14 Marzo 2025
Mamma mia, applause to the chef
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05 Marzo 2025
All very good. Dishes prepared with genuine, high-quality ingredients. Super nice owner. We felt at home, we will definitely return. Super recommended
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02 Marzo 2025
Entrare in questa piccola osteria (consiglio sempre la prenotazione) è come essere ospiti nella casa di un cordiale, vecchio amico. Ti offre il meglio della sua masseria, preparato con amore e professionalità. L'antipasto del cinghiale, con la focaccia dall'impasto con farina di grano locale e fritta in olio di cocco (salutare, digeribile) condita con salsa di pomodoro fresco; i salumi tagliati a coltello; la frittata di uovo d'oca e i formaggi, di bufala e di pecora (dalla particolare razza in via d'estinzione). Quest'ultimo, insieme ai gherigli di noci, come oro nel palato per quanto gustoso. I primi, con l'esaltazione della pasta fatta in casa, nei piatti abbondanti e conditi ad hoc, di agnolotti ripieni di ricotta fresca al ragù di cinghiale o di pappardelle ai funghi porcini. Ma è nel secondo prescelto, la bistecca di marchigiana, dove l'esperienza nella frollatura e marinatura la fa da padrone. 32 ore per una carne tenerissima, dal sapore inimitabile. Perché da greggi allevati in semilibertà, alimentati naturalmente. Il piatto è stato accompagnato da zucchine allo scapece perfette. Per finire, due dolci che concludono con un 10 perfetto il pranzo. Sbrisolona con ricotta e gocce di cioccolato, una delizia che si scioglieva in bocca e Babba' allo Strega, alto e soffice. Il prezzo finale rapportato alla qualità è stato ottimo, come la sua accoglienza.
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17 Febbraio 2025

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8,7
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Recensioni

Locanda Radici di Angelo D'Amico

13/02/2025: Angelo D'Amico's Locanda Radici is a magical place. The atmosphere, the attention to detail, the mastery that can be seen in the preparation of the Chef's incredible dishes, the wisdom and preparation of the Sommelier, the attention of the dining room maitre are just some of the elements that make this place unique. It is not just a restaurant, but rather an all-round experience that I recommend everyone to live.
12/02/2025: Satisfying gastronomic experience in the beautiful Locanda Radici restaurant in Melizzano (BN), the location itself is enchanting where outside you can admire the breathtaking and enveloping panorama of the Sannio and inside the theme of the Roots is found by white roots that give a sense of territoriality but at the same time of modernity. Chef Angelo D'Amico has great balance and taste, revisiting tradition with class but without losing sight of the function of essence and taste, making each ingredient participate in the gustatory experience and evoking flavors that give to the memory the emotion of the authentic that comes from the past and the territory. Not least is the skill of Giuseppe D'Amico who advised me on the right pairing with attention to the roots of the territory, focusing on the Mustilli cellars of Sant'Agata de Goti not far from the restaurant. The service is very attentive and attentive, I felt like I was entering a bubble where time stops and you can pamper yourself.
8,8
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Recensioni

Pizzeria Braceria 60/70 Club

12/04/2025: Owner (and staff) attentive and helpful. I really appreciate that they have a vegan pizza option on the menu and there is a lot of attention given to various food intolerances or choices. The pizza is good and the waiting times are reasonable. You go there with the certainty of spending a pleasant evening
15/12/2024: Literally the pizzeria of my heart ❤️ you enter, and you feel at home. The owners are very kind, the staff are equally 🥰

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