What a fabulous restaurant! Our meal was spectacular!
Andrea Trembs
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27 Maggio 2025
10,0
Excellent restaurant, dishes with attention to small details.
Friendly and professional staff....
Owners, professionals also about wines...
Must try
Pino Valenti
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07 Maggio 2025
10,0
Historic venue with a special terrace, excellent food, perfect for both couples and company.
Daniela Riva
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30 Aprile 2025
10,0
A very serene and welcoming environment... good quality food... excellent experience we will definitely be back... two months later... the quality of the food has dropped slightly especially in the way of cooking... in the service 4 different people asking if everything is ok... and then waiting twenty minutes for a coffee and a sweet
2855.A.
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26 Aprile 2025
10,0
My family and I have been going to this restaurant for years now, we have been on various holidays and occasions to celebrate birthdays and anniversaries and even today the Easter menu is excellent to say the least.
Compliments
alessio bongiovanni (alegamer)
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20 Aprile 2025
10,0
The food is not bad but they ran out of cake so we were left without dessert, which is not very nice
Diana Adler
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11 Aprile 2025
6,0
And a certainty, one of the few who does not chase trends
tatiana rykoun
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29 Marzo 2025
10,0
No words are needed, just say MAGNIFICENT
antonio ciccimarra
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28 Marzo 2025
10,0
Ottimo pranzo della domenica in questo posto davvero accogliente e particolare! Gentilezza, cortesia, piatti gustosi e ben presentati: tutto ci ha fatto davvero sentire a nostro agio, ci ha fatto sentire in qualche modo "a casa". A primavera e in estate sarà ancora più bello venirci, quando si potrà pranzare e cenare all'aperto, con vista sul lago di Como. Lo consiglio vivamente!
Silvana S
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19 Febbraio 2025
10,0
Posto molto bello dentro, fuori ha terrazza con vista lago e in estate vedremo anche il glicine fiorito ad impreziosire il tutto.
Servizio ottimo, fratelli Pozzi molto cortesi.
Sulla porta c'è adesivo "Michelin 2020", ed in effetti la cucina è particolare e alto livello:
Sulla carta non c'è un "Antipasto della casa", bensì varie pietanze... io prendo baccalà mantecato su letto di polenta con olive taggiasche... buona quantità, qualità super. Lei prende gamberi su letto di cannellini, ottimo.
Poi di primo lei pasta ottima con frutti mare, io un clamoroso risotto al vino rosso con radicchio. WOW.
Per finire semifreddo allo zabaione con panettone, ottimo.
Straconsigliato.
simone leoni
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18 Febbraio 2025
10,0