I recently had the pleasure of dining at this place, discovered by chance on Instagram, and I must say that the experience was absolutely delicious. The welcoming and refined atmosphere immediately caught my attention, while the courteous staff made the whole evening even more pleasant.
What really impressed was the freshness and quality of the raw materials used in the dishes. Each bite was an explosion of fresh, wholesome flavours, highlighting the restaurant's commitment to carefully selecting ingredients. The presentation of the dishes was impeccable, highlighting the chef's attention to detail. In particular, the freshness of the ingredients made each dish a memorable experience.
I highly recommend! Especially their specialty! The stockfish...
Pasqua Addomada
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27 Marzo 2024
10,0
Excellent restaurant where we had dinner with an "all you can eat" formula, with various first courses to choose from, a classic platter with fried foods, followed by second courses with traditional local dishes. A PLUS for the really good pork shank. Friendly staff attentive to customer needs. Recommended to return several times
Luca Besi
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23 Marzo 2024
10,0
Clean and pleasant place. Very friendly, efficient and above all smiling service that puts customers at ease. The dishes ordered were excellent on the palate and in taste. The only flaw is the high price for an xxl starter and 2 first courses. See you soon
Andrea Zingaretti
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22 Marzo 2024
8,0
The dishes we ordered fully met our expectations, a very clean and tidy environment, fair waiting times and very professional staff. We'll be back!!
Stefano Schirinzi
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08 Marzo 2024
10,0
Let me start by saying that I have been a loyal customer for three years now. But living outside, I hadn't been there for months and... it just reconfirms. New tables, menu what should I say? Except that you can't help but eat the stockfish and the sweet "nordio misu". Price quality accessible to all
Melissa Bora Saracinelli
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24 Febbraio 2024
8,0
Locale fantastico staff molto gentile e cortese cibo ottimo❤️ci ritorneremo volentieri🥰❤️
Jilian Santos
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23 Febbraio 2024
10,0
Dalla tradizione all'innovazione mantenendo come punto di riferimento i prodotti del territorio e le ricette che hanno il profumo di casa. Bravi ragazzi, continuate così
Magda Raffaelli
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18 Febbraio 2024
10,0
A cena in due: accoglienza e servizio ottimi, amichevoli ma competenti. Abbiamo ordinato due primi, cacio e pepe e ravioli ripieni di coniglio. Le porzioni sono quantitativamente buone, purtroppo il cacio e pepe è troppo salato. Un vero peccato, perché sarebbe stato ottimo. Abbiamo proseguito con due contorni, cicoria in padella (buona) e verdure gratinate (purtroppo ancora salate). Da rimarcare che il vino in caraffa è un godibile rosso Conero doc. Prezzo un pochino superiore alla media, un totale di 50 euro. Credo che meriti di essere provato di nuovo.
Giovanni Stefanini
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18 Febbraio 2024
8,0
Da tempo avevo desiderio di visitare questa trattoria e non ho trovato occasione migliore che festeggiare il mio compleanno. Appena entrato, respiro un'aria di calore e di tranquillità, locale pulito, ordinato con richiami dell'Ancona che hai nel cuore ma senza eccessi. Atmosfera giusta che spine tutti i presenti ad essere vivi ma non caciaroni. Una scelta di cibi attenta alla tradizione ma con le giuste innovazioni. Il servizio attento e curato, una carta dei vini eccellente e legata al territorio,insomma ottime premesse vonfermate dai piatti. Fritti della tradizione eccellenti, un antipasto anconetano, caldo , da ricordare ( una coratella favolosa), Cacio e pepe ammaliante, coniglio in porchetta perfetto e un Nordiomisù (rivisitazione del tiramisù alla maniera del sushi) soprprendente. Un rapporto qualità/prezzo davvero ottimo. Una cortesia e una professionalità senza aggettivi. Un locale gestito da giovani con un futuro davanti.
danisor54
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13 Dicembre 2023
10,0
Locale con tavoli ben distanziati che consentono di cenare in tranquillità. Cucina del territorio con materie prime ottime e molto ben cucinate. Personale attento
Daniela R
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22 Ottobre 2023
10,0