SPECTACULAR! The truffle fondue is atomic, the potato and truffle tortelloni are nuclear and the mustard and brandy tagliatelle is amazing. Your taste buds will wave!! Gaetano's courtesy and competence are priceless, Raffaella and Arcadia's mastery are beyond compare. Always a safety! 3\02\24 I've been going to Carlet for 14 years, never disappointed, safe.
massimo altana
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03 Febbraio 2024
10,0
We discovered this restaurant by chance and we ate so well that it will remain one of our favorite places where we will always return when we want to eat well and spend the right amount. Fondue with black truffle 10/10 and chopped mustard and brandished delicious!
Vanessa Orlando
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20 Gennaio 2024
10,0
Happened by chance spent very little and ate very well. What else do you want?
Cesare Grazzini
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15 Gennaio 2024
10,0
Great place I will definitely return.
Ivan Carcassi
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18 Dicembre 2023
10,0
Ieri ero con la famiglia a pranzo. Un ottimo risotto alla zucca consigliato tra i piatti del giorno. Poi polenta fritta e funghi e il loro contorno di verdure fritte, decisamente meglio di blasonate tempure. È un bel posto. Si mangia e si sta bene.
STEFANO2348
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17 Dicembre 2023
10,0
Today with the family for lunch. An excellent pumpkin risotto. Then fried polenta and mushrooms and their side dish of fried vegetables, definitely better than more or less famous tempura. It's a nice place. We eat well. Gaetano is an essential but very welcoming person.
stefano mannacio
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16 Dicembre 2023
10,0
Tagliatelle al tartufo bianco super e filetto al sale spettacolare
celsa perdisa
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15 Novembre 2023
10,0
C'è poco da fare quando sono bravi nel lavoro di ristoratori ecco il risultato, solo cibo di qualità ottimo servizio e anche il conto ti sorride se pensate che antipasto primo e contorno di funghi e tartufo bianco di qualità compresi anche vino ed acqua solo 45€ a testa!!!!
Dino Dini
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10 Novembre 2023
10,0
Locale accogliente, pulito, servizio ottimo,primi fatti in casa super, scelta di secondi consiglio tutto, abbiamo mangiato la grigliata, squisita carni tenere e cotte alla perfezione,crostini misti eccezionali, cura nei piatti e nel servizio, complimenti allo staff...... Grazie a presto
Claudia Lenti
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08 Novembre 2023
10,0
This trattoria is the perfect "fusion" cuisine between Tuscany and Emilia. You won't find a classical ragù or a Bolognese cutlet but instead amazing pici, fondue as a starter, crostini, brasato with polenta. Da Carlet takes the local cuisine to a next level
picchio85
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15 Ottobre 2023
8,0