Tasty dishes with excellent flavor combinations, I ate a pork neck with amazing apple sauce and mustard. The environment is well looked after, I appreciated the idea of the record player to accompany dinner with excellent music in the background. The service is perhaps the greatest note of merit with an excellent description of the dishes, it is rare to find such warm waiters in Lunigiana who make you feel truly welcome. I recommend you try the liqueurs they produce, they are delicious.
Riccardo Rocchi
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06 Aprile 2025
10,0
I had dinner at the osteria da bussé. The atmosphere is welcoming and the staff polite and friendly. The cured meats of the delicious appetizers, such as roast lamb. It was all great. I highly recommend this place to lovers of good food.
Matteo Carta
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05 Aprile 2025
10,0
I ordered two aperitif spritzes with a side dish. We got the spritz with a torta d'erbi and a ham platter. The asking price was €38. 🥲🥲🥲We normally pay €12-15 for this in the area.
Ruth Bucci-Baumer
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25 Marzo 2025
8,0
5 stars for welcome, service, smile and obviously cuisine
Elena Accorsi Buttini
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06 Marzo 2025
10,0
Ambiente familiare, accogliente e molto curato. I gestori sono estremamente attenti al cliente, molto cordiali e disponibili. Siamo stati due volte a pranzo durante il soggiorno in Lunigiana. Sia il sabato, che vede leggermente meno affluenza, che la domenica è stato tutto impeccabile. Consigliamo la testina e i testaroli, ottima anche la selezione di vini locali e non, per non parlare della vasta scelta di liquori ed amari di loro produzione. Torneremo sicuramente
Chiara N
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02 Marzo 2025
10,0
Di passaggio a Pontremoli ci siamo fermati a mangiare all'Osteria da Busse'... Una vera scoperta! Piatti tipici della zona, cucinati con passione. Non avevevamo mai assaggiato i "Testaroli" con crema di noci e parmigiano e vi garantisco che sono qualcosa di spettacolare. Come i "cavoli ripieni coi pien".
Porzioni abbondanti, cibo ottimo e atmosfera accogliente. Se passate da Pontremoli, non potete non fermarvi! Complimenti allo chef e a tutto lo staff!
MonyMonica
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03 Febbraio 2025
10,0
Fantastic pasta sauce! Slow-cooked veal melts in your mouth. And lovely seasoning. A cold day in January
Herman Johansson
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18 Gennaio 2025
10,0
Great experience, beautiful place, very courteous and with very, very good quality!
Andrea Vernizzi
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15 Gennaio 2025
10,0
Excellent experience, great quality and kindness, a special mention for the testaroli distillates at their maximum expression!
coppini luigi
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14 Gennaio 2025
8,0
a little tavern that is a gem with rooms with vaulted roofs
Delicious herb cake, testaroli in a space box, testaroli from a slow food presidium, delicious in all types of seasonings...
what can I say excellent raw materials and great attention from the management to the story of the product which is a plus... truly congratulations again!
Claudio Mc Clod
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07 Gennaio 2025
10,0