Osteria in the historic center with a young and sociable team. Semi-traditional dishes but done well
Riccardo Pretelli
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06 Maggio 2025
10,0
As tradition we returned for the Easter weekend, everything was perfect like a year ago. A special thanks to the managers Davide and Marco who are passionate about what they do!
The friends from Brianza who really appreciated the porcini liqueur 👌😁
Luca S.
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26 Aprile 2025
10,0
Easter lunch all good, honest prices
Fabrizio Grandi
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23 Aprile 2025
10,0
The most traditional of Pontremoli's taverns, now managed by a young and enthusiastic team. Good local cuisine, excellent service, charming places.
Honest prices.
Fabrizio Finzi
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17 Aprile 2025
8,0
Having ended up in Pontremoli by chance, we will return especially to eat at this tavern
Lorenza Gualdi
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13 Aprile 2025
10,0
Tasty dishes with excellent flavor combinations, I ate a pork neck with amazing apple sauce and mustard. The environment is well looked after, I appreciated the idea of the record player to accompany dinner with excellent music in the background. The service is perhaps the greatest note of merit with an excellent description of the dishes, it is rare to find such warm waiters in Lunigiana who make you feel truly welcome. I recommend you try the liqueurs they produce, they are delicious.
Riccardo Rocchi
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06 Aprile 2025
10,0
I had dinner at the osteria da bussé. The atmosphere is welcoming and the staff polite and friendly. The cured meats of the delicious appetizers, such as roast lamb. It was all great. I highly recommend this place to lovers of good food.
Matteo Carta
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05 Aprile 2025
10,0
I ordered two aperitif spritzes with a side dish. We got the spritz with a torta d'erbi and a ham plate. The asking price was €38. 🥲🥲🥲We normally pay €12-15 for this in the area.
Ruth Bucci-Baumer
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25 Marzo 2025
8,0
Ambiente familiare, accogliente e molto curato. I gestori sono estremamente attenti al cliente, molto cordiali e disponibili. Siamo stati due volte a pranzo durante il soggiorno in Lunigiana. Sia il sabato, che vede leggermente meno affluenza, che la domenica è stato tutto impeccabile. Consigliamo la testina e i testaroli, ottima anche la selezione di vini locali e non, per non parlare della vasta scelta di liquori ed amari di loro produzione. Torneremo sicuramente
Chiara N
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02 Marzo 2025
10,0
Di passaggio a Pontremoli ci siamo fermati a mangiare all'Osteria da Busse'... Una vera scoperta! Piatti tipici della zona, cucinati con passione. Non avevevamo mai assaggiato i "Testaroli" con crema di noci e parmigiano e vi garantisco che sono qualcosa di spettacolare. Come i "cavoli ripieni coi pien".
Porzioni abbondanti, cibo ottimo e atmosfera accogliente. Se passate da Pontremoli, non potete non fermarvi! Complimenti allo chef e a tutto lo staff!
MonyMonica
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03 Febbraio 2025
10,0