The restaurant of the Bolognese!... excellent!
Pietro Vecchi
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27 Maggio 2025
10,0
It is essential to book well in advance. The restaurant is small, there is little distance between tables so you have to hope you are lucky that there are no annoying neighbors! But the environment is still welcoming and clean. The staff is attentive even if some of the dining room staff stand out for their friendliness more than others. They didn't ask us if we wanted bread, I don't know if it is on request. The dishes are tasty, plentiful and faithfully respect tradition. We liked everything we immortalized in the photos. The rabbit was delicious, finger-licking good. The pasta was cooked unsurpassed (also in taste!) the fillet melted in your mouth like cream. The potatoes are to be ordered even if you are bursting because they are demonic! and the tart suggested by the staff was the final treat.. a unique shortcrust pastry!
Adele Maida
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25 Maggio 2025
8,0
Very good pizza, I recommend it.
69 Malice69
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22 Maggio 2025
10,0
Excellent dish of tortellini in broth, recommended
Massimo Onori
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19 Maggio 2025
8,0
Excellent price/quality. Mandatory stop
Manlio Palmieri
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09 Maggio 2025
10,0
We were welcomed without having booked to a table outside that we were looking for and we enjoyed, on a beautiful spring day, typical dishes and the Bolognese cutlet in particular, very delicious. Friendly and welcoming staff, highly recommended!
Emanuela De Canio
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07 Maggio 2025
10,0
Everything was amazing. I can really recommend this place.
c y
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25 Aprile 2025
10,0
A stone's throw from my boutique, a stone's throw from my house... but I would cross the city for Amedeo's cuisine..Amedeo is hospitality, kindness and infinite goodness in every dish.🫀Lollo
Kardià
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19 Aprile 2025
10,0
Un ambiente cálido en un lugar relativamente pequeño.
La mejor pasta que he comido hasta ahora en mi viaje por Italia, se siente los ingredientes de calidad y frescos, la pasta excelente y en su punto.
Recomendado hacer reserva, pues vi que es muy concurrida.
Tocho70
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27 Marzo 2025
10,0
Situato verso la fine di Via Saragozza, nella sua parte entro le mura di corconvallazione, questa piccolo storico ristorante, rappresenta uno dei caposaldi della tradizione popolare della gastronomia bolognese. Aperto tutti i giorni, escluso la domenica, questa trattoria propone i classici del capoluogo emiliano. Tra questi spiccano quasi tutti i primi, anche se per i condimenti, si fa uso spesso. anche dell'aggiunta della panna come addensante, in stile anni 80/90. Non il massimo. Ottimi i tortelloni con i vari sughi, ma da provare ci sono anche la gramigna alla salsiccia e, ovviamente, i tortellini. Generose le quantità proposte.
Per quanto riguarda i secondi e i relativi contorni, meno esaltanti, troviamo la classica cotoletta alla bolognese o alla milanese e le varie carni come la tagliata.
Personale attento e gentile e locale molto pulito.
Per quanto riguarda il rapporto qualità/prezzo, è più che sufficiente in generale, anche se i prezzi dei secondi sono molto meno vantaggiosi rispetto a quelli dei primi.
Nelle giornata di mercoledì, giovedì e venerdì, vengono proposti anche menù di pesce.
pier838
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18 Marzo 2025
6,0