The best inocci garganzola in all Italy. Worth every penny as each bite taste like heaven
Robert Cassar
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30 Maggio 2025
10,0
Kind, homemade pasta, tradition, quality. Good desserts. Fair price. Everything is worth the trip
andrea acerbi
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25 Maggio 2025
8,0
We came across this trattoria by chance: we had another inn nearby in mind, but there was no room. Searching nearby, we found Al Voltone… and what a great discovery!
Warm welcome from the staff, with very kind and always smiling girls: they made us feel at ease right away. The service was quick, attentive but never intrusive.
The food? Simply excellent. Traditional dishes cooked with care, fresh ingredients and generous portions – all at honest prices. You can feel the passion in the kitchen and the desire to make the customer feel good.
We were really satisfied and will definitely return. A true Emilian trattoria, one of those that make you feel at home.
erinda krasniqi
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24 Maggio 2025
10,0
Nice discovery.
Food cooked according to the tradition of the province of Parma.
Attentive and courteous service.
Excellent quality/price ratio.
Daniela Leporati
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22 Maggio 2025
10,0
Informal restaurant with excellent traditional cuisine, very good prices, excellent service
Fabio Corradi
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21 Maggio 2025
10,0
Characteristic trattoria with exquisite typical dishes of high quality, very kind staff, fast service.
Rossana Pedetti
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15 Maggio 2025
10,0
there were many of us and we were also noisy (indeed, sorry if we exaggerated every now and then) but they took care of us with kindness and kindness.
the cold cuts with the fried pie and the first courses are all delicious and we took so many that we didn't get to the second courses.
family and welcoming environment, highly recommended!
MrTako1972
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07 Maggio 2025
10,0
Overall, we were satisfied. The first courses and meats were excellent. Fried pie tasty but too small. The waitresses, well trained and courteous, made the experience even more pleasant. The only flaw is that inside the restaurant you can smell the kitchen fumes too much, which you then find on your clothes. In conclusion, it was a good lunch that I highly recommend. Too bad for the fried pie, an excellent product of the area. We will be back for sure.
Matteo Ricchetti
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05 Maggio 2025
8,0
Sosta pranzo uscendo dalla A1 a Fidenza. Ce lo ha raccomandato un amico, e ha fatto bene! Questo è un posto da non perdere, al centro di un bel paesino della pianura Emiliana. Tutti i piatti della tradizione, nessuno escluso, sono presentati senza fronzoli inutili, in porzioni abbondanti, in tempi celeri, e con un sorriso. Dalla cucina non esce una parola, tutto gira come un ingranaggio ben oliato, in sala "le ragazze" sono premurose e gentili. Qualche raccomandazione? Degli anolini in brodo o dei ravioli ricotta e verdure proprio come faceva la nonna. Una tagliata di fassona stupenda. La guancia di maialino brasata è delicatissima, si scioglie in bocca, è cotta a lungo senza alcun eccesso di spezie, come capita troppo spesso in giro. Visto passare una trippa e dei tagliolini al tartufo che da soli giustificavano il viaggio. E per finire zabaione e dolcetti fatti in casa da leccarsi i baffi. Conto più che onesto, 40€ per primo, secondo, contorno, dolce e caffè, con una ottima boccia di Lambrusco in quattro. Da ripetere, senz'altro, esplorando il resto del menù.
MaxTaverna
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03 Marzo 2025
8,0
È sempre una gioia per lo spirito e la carne accomodarsi in questa storica ed amabile trattoria.Quivi troviamo qualità generosità e prezzi difficilmente eguagliabili.Il servizio curato con garbo e premura.Il nostro desinare;Due doviziosi vassoi di pregevoli salumi compresi culatello e spalla cotta compagnati da una gustosissima torta fritta.2 primi,anolini al formaggio(imbattibili)e deliziosi tagliolini con tartufo.Un secondo,prelibata punta di vitello ripiena.Come dessert uno squisito gelato alla crema con visciole.La parte beverina s'è pregiata d'un ottimo rosé Sangiovese della cantina Cesari ed una bottiglia d'acqua potabile.Conto totale e probo di 85 euro.A Dio piacendo arrivederci e grazie...
Alfius Cornelius
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02 Febbraio 2025
10,0