A simply top experience. Don’t forget to make a reservation.
hanspeter breitenhuber
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07 Settembre 2025
10,0
Great restaurant with excellent fish! Make a reservation, though! Not cheap, but very good!
Michael Goschler
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01 Settembre 2025
10,0
Noisy, small place (you eat elbow to elbow), and you leave with a strong cooking smell. The food quality is average, considering the slightly high bill. Bottom line: nothing special: not a bad experience, but I wouldn't go back.
Daniela Tonolli
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28 Agosto 2025
6,0
Definitely recommended! A very good fish restaurant with super friendly service. Idyllic atmosphere by the harbor.
Britta
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28 Agosto 2025
10,0
I have nothing to complain about the service, hospitality, and ambiance, which were all excellent. As for the food, it's always a matter of taste and sensibility, but I was a little disappointed for the price.
Corrado Fratus
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23 Agosto 2025
6,0
Excellent lunch, quality starters and super first and second courses
Pierluigi Esquinazi
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22 Agosto 2025
10,0
Ate on Thursday, August 21st. The staff and service were adequate, the atmosphere was family-like, and the food was reasonably good (the grey mullet fillet with black olives was quite good, but the pasta with clams had a bit too much pasta water). The price, €49.50, was a bit high (€7 for a bitter liqueur, to be exact!).
3.5 stars!
Gianluca Morettini
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22 Agosto 2025
6,0
After years, I finally get to go. Nice place, fair prices, good fish. There are only a few tables, so it's best to book a few days in advance.
Stefano Furlan
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21 Agosto 2025
8,0
Il ristorante affaccia su uno dei canali di Grado che arrivano al mare, con le barche ormeggiate: molto suggestivo. Ho preso le linguine con l'astice, condite con sugo piccante, come consigliato dal gentile e simpatico cameriere, che mi anche aiutata nella scelta del vino. Erano davvero ottime. Prezzi giusti per un pranzo di pesce.
pdav10
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19 Maggio 2025
8,0
Abbiamo recentemente cenato alla Trattoria Ai Pescatori di Grado e l’esperienza è stata nel complesso molto positiva. Il servizio è cortese e attento, anche se il soute di frutti di mare mi è stato presentato come delle sardine. L'atmosfera rilassata e tipica di una vera trattoria di mare.
Ogni piatto, dagli antipasti ai secondi, ha confermato la cura nella selezione degli ingredienti e la competenza in cucina. Da segnalare in particolare il boreto alla gradese e il rombo alla griglia, entrambi eccellenti.
L’unico aspetto da tenere in considerazione sono i prezzi, piuttosto alti rispetto alla media, ma in linea con la qualità offerta e la location.
Bella la veranda con affaccio sui pescherecci. Parcheggio a due minuti e se si è fortunati si riesce a beccare la striscia bianca.
marco m
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10 Maggio 2025
8,0