Top notch pasta, fish and dessert.
Very friendly people and service.
Tavern ambience and a lot of locals eating there too.
Joan Sala Reixach
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03 Aprile 2024
10,0
Delicious food, great service, very polite and friendly staff. Highly recommended!
Goran Ostojić
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01 Aprile 2024
10,0
Hands down the best meal I had in Sicily. Every dish was amazing, the veal, the pasta and even a simple roasted peppers and balsamic was mouth wateringly good.
Bret Simon
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31 Marzo 2024
10,0
Very cozy little restaurant. Has a home-fell to it. The food interesting, something different. The pasta with shrimp tatar is top-notch!
Sophia Georgiou
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24 Marzo 2024
8,0
We ate here with my family and our two small children, we had a great time, we ate typical traditional Sicilian dishes and the staff is extremely kind. We will definitely be back!
Lele
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20 Marzo 2024
10,0
Very friendly and helpful staff. Traditional and tasty cuisine.
Cristina Mattesini
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16 Marzo 2024
10,0
Diciamo che tranne la piccola defaillance di averci detto che mancava un primo un’ora dopo averlo ordinato, tutto è andato bene. Di buona qualità il cibo, alcune portate un po’ striminzite (caciocavallo modello sottiletta), prezzi medio alti, considerando che comunque si mangia con tovaglietta di carta (per il vino si parte da 20 euro, primi dai 12 ai 15). Personale cortese, attesa medio lunga, varietà del menù medio bassa, niente musica di sottofondo.
We are under the spell of this typical Palermo family restaurant. The menu is not translated... hurry! At the entrance, the numerous backpacker and trip advisor recognitions encourage you to definitely push the door. You will love the authenticity of the place where the whole family of the restaurant owners come to eat. The chef gives us the pleasure of exchanging a few words.
Grilled octopus, squid ink pasta, veal au gratin accompanied by mozzarella tomatoes and basil... Delicious. How can we still go to Italian restaurants in France today and be satisfied? French, travel and really taste Italy. Al Cancelletto, Thank you for this moment 🫶
Yann B
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29 Febbraio 2024
10,0
I have been to this restaurant 3 times and I have always liked it. Relaxed atmosphere, good prices and very delicious food. Better to reserve.
Javier
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17 Febbraio 2024
10,0
Fidandoci delle recensioni siamo capitati in questo ristorante per caso ,
il locale è molto carino e il servizio è gentilissimo, abbiamo preso di antipasto le bruschette con la mousse di baccalà, le cozze ed il caciocavallo .. da urlo.. continuato con la pasta fresca al polpo, ai gamberi con la salicornia, alla norma .. una più buona dell’altra .. provati ma soddisfatti abbiamo assaggiato la cassata al forno ed il semifreddo alle mandorle .. sublimi 🧡
Non fatevi sfuggire questo locale ..
Stramax67
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19 Novembre 2023
10,0