A historic yet welcoming venue. Professional and fast service. Traditional Emilia-Romagna dishes. I particularly appreciated the various trolleys, from appetizers to dessert, where you can choose your dishes. Delicious dishes and trolleys of boiled and roast meats with a wide selection.
maurizio guagliumi
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03 Agosto 2025
10,0
As good as food gets, anywhere in the world. I am ready to go back.
Skip Doyle
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19 Luglio 2025
10,0
Rustic but truly delicious!
Fair prices for the quality and quantity!
Domenico Pio Soprano
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16 Luglio 2025
10,0
An old, traditional Bolognese trattoria.
The boiled meats are a delight, followed by top-quality cured meats, not to mention the delicious gramigna...a specialty.
Excellent trattoria, try it if you're new to it.
Aurelia Tassinari
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13 Luglio 2025
10,0
A typical trattoria serving delicious traditional Emilian dishes. A trolley of quality hand-cut cured meats, first and second courses, and desserts. Excellent!
ALBERTO CIARELLI
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08 Luglio 2025
10,0
Six of us had lunch today. It had been a long time since I had been around here and today we wanted to take advantage of it because it is a true Bolognese trattoria of good memories. The same excellent dishes that I remembered, no surrender to unlikely novelties. We started with the cold cuts trolley, rigorously knife-cut before our eyes, prosciutto a great delicacy and zia that is difficult to find. To accompany their giardiniera. Memorable the green lasagna and the historic gramigna with sausage. Then on with the boiled meat trolley (tongue, head, leg, beef, cotechino etc.) and the roasts with their sauces and baked vegetables.
To finish with the dessert trolley. We found the zuppa inglese, the panna cotta, the rice cake particularly good, because we couldn't taste everything.
In short, here it is like going to eat at grandma's house for Christmas, ancient genuine flavors and, you can tell, prepared with pleasure. A final word on the staff, attentive, kind and professional.
We hope to have the opportunity to return soon
Simo Rioni
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06 Luglio 2025
10,0
Without praise without infamy typical dishes mediocre restaurant
Gianni Solare
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29 Giugno 2025
6,0
I had been looking for a long time, randomly passing by, a typical local trattoria and finally I found it! Excellent welcome, excellent ma giare, excellent ideas for the service! Must try!
Riccardo Mauri
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23 Giugno 2025
10,0
Non manca mai di soddisfare i nostri palati per tutte le portate. Il carrello degli arrosti e bolliti e' sempre validissimo, cosi come la salsa verde. Il servizio e' educato e piacevole.
Lambelto
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03 Giugno 2025
10,0
Ignoro se da qui sia passato chef Rubio o qualche food influencer ma il posto si presterebbe di sicuro per dei video. Ci fermiamo per una pausa pranzo durante uno spostamento in direzione nord. Alle ore 12 temiamo di essere in anticipo sull'apertura invece troviamo il locale già mezzo pieno e in pochi minuti sarà soldout.
I camerieri vanno a scomparti, c'è chi taglia salumi per taglieri, chi prende gli ordini dei primi, chi gira con carrelli di bolliti e arrosti. Più tardi girerà anche il carrello dei dolci.
Ordiniamo due primi (gramigna e tortellini) dopo carrelliamo un arrosto da condividere e per finire quattro assaggi di dolci. Non c'è menu, quanto meno non dato nè chiesto, dal conto finale deduco che i prezzi vadano sui 10 Euro per i primi, 15 Euro per i secondi e 2 Euro per ogni assaggio di dolce dal carrello. Con acqua e caffè abbiamo speso 50 Euro in due, ci sta.
Non sarà la migliore trattoria del mondo ma per uno spuntino veloce è più che consigliabile.
maxbor
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26 Marzo 2025
8,0