The most delicious pasta in the world.
Ahmed’s
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29 Maggio 2025
10,0
Really nice experience in this restaurant. The wine list has nice selections.
The boiled meat deserves a special mention: if you are a lover of these cuts of meat you have to go there!
Serena 9959
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28 Maggio 2025
10,0
It's hard to find fault with this restaurant.
Excellent food at a very fair price
Friendliness and friendliness of the staff
Absolute guarantee
Alessandro Febbo
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28 Maggio 2025
10,0
Beautiful place, intimate and welcoming, very friendly staff, a wonderful experience. Magnificent dishes, all of them.
Thanks also for the free sweets at the end of the meal!
Andrea Nasto
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27 Maggio 2025
10,0
A warm and welcoming environment, with kind, attentive and helpful staff. The dishes stand out for the quality of the ingredients and a creative touch that makes them unique.
Given the high demand, it is highly recommended to book in advance.
Highly recommended!
Samuele D'Aquino CFA
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27 Maggio 2025
10,0
An excellent place with simply exquisite cuisine. From Italian 5 stars more than deserved. A restaurant with history and quality.
Paolo Di Paola
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27 Maggio 2025
10,0
Torcolo is such a hidden gem!! A must try I think definitely our favorite restaurant in Italy so far. Loved every bite of food they brought to the table. Amazing staff as well! Couldn’t recommend more.
Diana Ferreira
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22 Maggio 2025
10,0
Very kind and knowledgeable staff, excellent food and elegant but not pretentious atmosphere ☺️ Absolutely recommended the veal with tuna sauce, the lamb chops and the boiled meat!! Also abundant portions, especially for the boiled meat ;)
Greta Arilli
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20 Maggio 2025
10,0
Abbiamo cenato una sera in questo bel posto. Ci ero già stato altre volte.
Proprio dietro piazza Bra.
Personale super gentile, presentato pane, olio sale e pepe ed entre!!!
Ottimo il risotto al nero, la pasta è fagioli e la tartare.
Buono il gelato, unica pecca secondo me la scelta al calice è il prezzo solo per i calici, il resto più che ottimo!!!
G. C. Bastian Contrario
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06 Aprile 2025
8,0
Cena tra colleghi giovedì 23 gennaio.
Presa una tartare di fassona, mentre I colleghi prendono il prosciutto crudo di Soave.
A seguire, un risotto all'Amarone ed una porzione di pappardelle al tartufo.
Per secondo, un bollito con le sue salse.
Tutto davvero squisito.
Menzione d'onore per il risotto e le pappardelle.
Molto abbondante il bollito.
Servizio eccellente. La ragazza che ci ha seguito è stata molto professionale ma spigliata.
Tornerò con grande piacere.
silverado75
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25 Gennaio 2025
10,0