We ate a truly exceptional Florentine steak
Luigi Carlomagno
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20 Marzo 2025
10,0
Simply and wonderfully DELICIOUS.. Desirée welcomes you with a smile and serves you those amazing dishes with an even bigger smile...
The mussels with NDUJA are a FAIRY TALE...
I simply say THANK YOU SO MUCH ❤️
Massimiliano Petrelli
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09 Febbraio 2025
10,0
A nice, simple, family restaurant.
The staff is professional and friendly, and the service very fast.
But it is also important to specify that they make the pizzas as they should be made.
Real flat pizzas with thin edges, very good!
And then, the chocolate dessert, as soon as I saw it I wanted it.
Davide
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01 Febbraio 2025
10,0
When you eat well even with the workers' menu at 1pm, it means that the food is good, no. I know if it's a chain, I haven't eaten well in other Timeouts, here the place is nice, polite and attentive staff, the same goes for dinner in the evening. Unfortunately you have to find parking
Luca Longo
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25 Gennaio 2025
8,0
Great restaurant! I had a few meals during my timeout and absolutely loved it.
The price was fair and the food was very good. The service was always very good too. The staff was very friendly!!!
Déborah Souza
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24 Gennaio 2025
10,0
★★★★★
I frequent the Time Out in Corso Lodi thanks to my father, a loyal customer for years for daily breakfasts and aperitifs. Today, however, I also had the opportunity to stop for lunch, and I must say that the experience was surprising! The restaurant offers a daily menu ideal for workers, but also a very rich à la carte menu with pizzas, calzones and piadinas, some of which are truly particular and "complex".
The quality of the food is excellent: pizzas prepared with fresh, high-quality ingredients, well-seasoned and generously sized. Personally, I'm someone who struggles to fill up with a normal pizza, but here I was fully satisfied! Furthermore, the quality-price ratio is unbeatable: generous portions and more than honest prices.
Another great strong point of Time Out is the service: precise, playful and welcoming at the same time, they immediately make you feel at home. The location, simple but functional, helps to create a relaxed and pleasant atmosphere.
If you are looking for a welcoming place to have a relaxing aperitif or enjoy a full lunch without spending a fortune, Time Out is the right choice. Highly recommended!
Davide Pavesi
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23 Gennaio 2025
10,0
Ho pranzato qui ieri con mia moglie, nostro nipote e nostra nuora.
Era un po' tardi, ma siamo stati fatti accomodare comunque. Ci hanno subito portato quattro fette di pizza calda. Poi nonna e nipote hanno ordinato il risotto con gamberetti e asparagi, la nuora una pizza con melanzane ed io una pizza marinara (sulla quale, però, non ho trovato le consuete fettine di aglio, anche se l'olio aveva quel gusto). Date le dimensioni delle pizze, mia nuora non è riuscita a finire la sua e quella avanzata le è stata consegnata in cartone da asporto.
Per finire due porzioni di profiteroles (abbondanti, tre palline a testa).
Con una mezza minerale (imbottigliata, non microfiltrata), due cole, una birra media alla spina e ue caffè abbiamo speso 73 Euro.
Lo definirei un pranzo nella media.
Stefano91
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19 Gennaio 2025
6,0
The food was exquisite, an excellent place to eat, nice and cheap
Guillermo Gerbatin
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14 Gennaio 2025
10,0
The food is good but I have to compliment Brian, one of the waiters in the restaurant, who is really very kind, attentive and helpful. Thank you!
Valentino Da Pavia
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11 Gennaio 2025
10,0
Siamo tornati ieri sera, dopo alcune recenti positive esperienze di mezzogiorno, con due coppie di amici per la cena.
Appena accomodati ci hanno portato sei spicchi caldi di pizza al salame. Successivamente abbiamo ordinato, come antipasto e in attesa delle portate principali, una pizza margherita da condividere. Io e ed uno degli amici abbiamo preso gli spaghetti al cartoccio di pasta di pane, aperti davanti a noi e piuttosto ricchi di frutti di mare (cozze e vongole), gamberetti e anelli di calamaro, oltre ad uno scampo a testa. Purtroppo erano piuttosto tiepidi e sono diventati freddi rapidamente, come se fossero stati riscaldati per troppo poco tempo. Mia moglie ha preso il risotto ai gamberetti e asparagi, le nostre amiche hanno preso una calamari e verdure alla griglia e l'altra orata con olive e patate; il marito di una di queste, invece, il fritto misto, che, però, non lo ha entusiasmato.
Abbiamo concluso con un tiramisù, un ananas fresco e due torte meneghine al forno con Grand Marnier e pallina di gelato.
Da bere tre birre medie, una birra piccola e tre mezze minerali, oltre a due caffè.
Comunque una buona cena, anche se giudicata da tutti leggermente inferiore a quella del novembre scorso.
In tutto abbiamo speso 165 Euro.
Stefano91
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17 Novembre 2024
8,0