Without exaggeration, a wonderful place and delicious food. It was the first and certainly not the last time we come here to eat. Perfect and welcoming atmosphere.
Александра Козырева
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06 Luglio 2025
10,0
Very creative place and delicious food!
Lorenzo Lax
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01 Luglio 2025
10,0
Everything is very good but also very expensive considering that we are talking about a normal sandwich with pork and a beer, then if you dare to try something else it will cost you at least €40/50 per person.
Luca Masè
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26 Giugno 2025
6,0
Great food and super beers!
Recommended
Gabriele Reverberi
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11 Giugno 2025
10,0
I went to dinner with friends, we ate very well, the staff is very friendly, the owner is a bomber
Nico Barto
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10 Giugno 2025
10,0
My partner and I had dinner at one of the outdoor tables overlooking the Basilica of San Prospero, warm welcome and service, abundant and well-prepared dishes, it's a shame that a couple of options were missing from the menu because they were taken by storm. One more reason to return! Thanks to Cocco and his staff.
Luca Ricchini
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08 Giugno 2025
10,0
Spectacular place... family and welcoming environment... wonderful managers, sociable, friendly, welcoming and helpful... cholesterol at 🔝!!! Everything delicious... thank you!!!
Giuseppe Bochicchio
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07 Giugno 2025
10,0
Guys if you want to eat well you have to go to il Cocco alle terme del cholesterol!!!!!
And guys and eat under the cul del porc !!!!
We want to talk about it!!!
Top everything even the service 😘
veronica amoroso
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03 Giugno 2025
10,0
Piccolo locale in pieno centro, proprio accanto a San Prospero. Siamo in 3 con un cane, così ci assegnano un tavolino in un angolo che ci offre la tranquillità necessaria, per il cane e per gli altri clienti. Il servizio è rapido, lo staff molto cortese. Cibo davvero eccellente, e ottimo il vino. L'aspettativa era alta ma la fama è davvero meritata. Consigliatissimo
Asparagovioletto
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02 Giugno 2025
10,0
Abbiamo pranzato ieri in questo centralissimo ristorante di Reggio Emilia. Il locale è molto piccolo ed è pressoché impossibile trovare posto domenica a pranzo senza previa prenotazione. L'arredamento è gradevole e accogliente così come lo staff. Il menù è quasi interamente declinato sul maiale, quindi non consiglio di venire qui con amici mussulmani. Originale la frittella di cotechino e anche la lasagna con la porchetta, soprattutto per un bolognese come me abituato alle lasagne tradizionali. L'accesso al bagno, che si trova al piano di sotto, può avvenire solo utilizzando un montacarichi. I prezzi sono accettabili e onesti.
spedubec
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17 Febbraio 2025
8,0