In the beating heart of the center of Reggio Emilia,
Beautiful designer restaurant,
Original cuisine that uses excellent ingredients,
The choice of wines is excellent, personally chosen by the talented owner Marina, always present between the tables, to guarantee excellent service
Marcello Nizzoli
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01 Marzo 2025
10,0
Nel cuore pulsante del Centro di Reggio Emilia,
Bellissimo ristorante di design,
Cucina originale che utilizza ingredienti eccellenti,
Ottima la scelta dei vini personalmente scelta dalla bravissima titolare Marina, sempre presente tra i tavoli, a garanzia di un ottimo servizio
Marcello Nizzoli
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01 Marzo 2025
10,0
Very good food but service needs improvement. Warm and informal environment
alby de kia
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24 Gennaio 2025
8,0
Marina has been able to adapt to the taste trends of the latest generations, keeping the bar straight on her way of offering quality dishes and wines.
Claudio Vaccari
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22 Gennaio 2025
8,0
Wonderful food and all genuine, local stuff! The real Romagna! If you add to all this the friendliness and friendliness of the staff and the true ability of the owner, you've found the right place.
In the end we had both dinner and lunch the next day... and who knows, we might go back 😎😎
Thanks again and see you next time
ANDREA CARLOMAGNO
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08 Dicembre 2024
10,0
Recommended for families or groups
Good food, nice place
Outdoors both summer and winter.
Francesca Terracciano
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03 Dicembre 2024
10,0
Ho letto parecchie recensioni nelle quali ci si lamenta della diversità di trattamento da parte del ristoratore. Un po' le capisco: la Marina è così. Perché proprio questa è una delle caratteristiche del locale, ed è anche per questo che (ad esempio al venerdì) non si trova un tavolo libero manco a pagarlo il triplo. La Marina vi tratterà bene se le andrete bene. Vi farà un grosso sconto se le sarete simpatici. E vi accoglierà sempre a braccia parte, magari sedendosi a fare due chiacchiere al vostro tavolo, una volta che le sarete diventati amici. Marina è unica. E a noi piace tanto. Per la cronaca: erano almeno dieci anni che non entravo in questo ristorante, ma ho mangiato ( e soprattutto bevuto) ancora benissimo e speso il giusto.
ilBisonte1969
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26 Novembre 2024
10,0
In a distinct and welcoming environment, the restaurant offers a good quantity of first courses, even off-menu. The second courses offered are tasty and unusual.
The trifle is very good.
Reservation is recommended, but not necessary. This is a significant fact for those who might decide to stop out for dinner without having planned well in advance.
Like Blu35
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10 Novembre 2024
10,0