Good quality pastry shop....but it has one flaw. The cannoncini are half empty and the custard is missing.
Giuseppe Lanfranchi
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28 Marzo 2024
8,0
Expensive croissant (over a euro more than in normal bars) but I must admit very good and full of filling, soy cappuccino also good. Service a little slow, there was only one waitress and the place was full.
As far as I'm concerned, it's not a place to go to every day, but when you want to treat yourself to a treat it's ideal.
Stefanello rossi
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26 Marzo 2024
8,0
Definitely a top-quality pastry shop. Wide choice of desserts, even in single portions, perfect for a not too "loaded" snack.
The aesthetics of the preparations are refined and very pleasing both to the eye and to the taste. Organized and polite staff. Only flaw.. A little too noisy if crowded.
Davide Hubert Perone
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24 Marzo 2024
10,0
What can I say, kind and polite staff, due to the excessive turnout, they turned a hood over on me, they apologized kindly and politely, things that happen to those who work... advisable for everything.
Fede Federico
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23 Marzo 2024
10,0
Bright place with large windows, well-made and well-kept display case with desserts, good quality desserts, price slightly too high in terms of quality/price ratio, slow table service, in my case after 5 minutes of waiting, I had to go to the cashier to order and pay to have someone calculate me, I repeat the sweets are nice but there is something better.
Biagio Carlomagno
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16 Marzo 2024
6,0
When the pastry chef is a Master you are spoiled for choice. If you are in the surrounding area, it is worth traveling a few extra kilometers to delight your eyes and palate
Mauro Angeletti
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11 Marzo 2024
10,0
Cozy place with quality products and very friendly staff
Altitalia Voghera
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27 Febbraio 2024
10,0
Very pleasant experience, excellent coffee, delicious ricotta, pear, raisin pastry
Vincenzo Chierchia
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19 Febbraio 2024
10,0
Anche se abito dall’altra parte di Pavia ogni tanto inforco l’auto e vado a fare colazione da Spadafora, diventato ormai il benchmark delle pasticcerie di Pavia. L’offerta sempre varia e di ottima qualità. Questa mattina ho mangiato un Occhio di Bue, una sfogliata con la frutta davvero ottima.
Giancarlo Gagnatelli
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28 Gennaio 2024
10,0
Sono anni che Spadafora mi assicura l'eccellenza della pasticceria italiana, coi suoi capolavori sia per colazione che per semplice dessert. Non importa quale prodotto io prenda (ogni volta che ci passo mi faccio ispirare da un gusto diverso), l'equilibrio e la qualità degli ingredienti mi fanno ascendere direttamente in paradiso ogni singola volta.
Di solito in ogni pasticceria c'è sempre una qualche pecca o difettuccio di sorta, ma non da Spadafora.
Il personale poi è molto gentile e accomodante nella sua serietà, si vede che è stato formato bene.
Quindi ringrazio questo luogo per far splendere Pavia un po' di più.
Giada Alrazem
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25 Gennaio 2024
10,0