Sottobosco propone una cucina tradizionale e pura, quindi unica nel suo genere. Piatti che arrivano dalla storia del capoluogo lombardo eseguiti in maniera ottima, con cura e attenzione verso ogni elemento. Le proposte del giorno sono talmente invitanti e varie che occorre andare in tanti per poter assaggiare di tutte almeno una porzione. Dosi generose, servizio gentile e cordiale e conto più che onesto. Un posto da tenere a mente per ritornarci.
Tourist16750994372
.
01 Aprile 2024
8,0
Small but very well furnished restaurant where you can chat in peace, without any noise. The food is fantastic. "At home", ancient dishes, traditional even a little "rediscovered", but with an exceptional taste. I got some mustard tacks which were incredibly soft! A delicious apple pie! This place was also a great discovery for our friends. The owner and the very polite service also explained to us the particularities of some tastings. In fact we took a selection of cheeses that we absolutely recommend.
Compliments! Milan needs places like this. We will recommend it
Marina Granata
.
24 Marzo 2024
10,0
The place has a very welcoming atmosphere, the service is friendly and prepared and we ate very well. I would say I highly recommend it.
Francesca M
.
20 Marzo 2024
10,0
Excellent restaurant, well managed, excellent risotto, the diaphragm is a gem, the counter between the two rooms is beautiful. I will definitely come back
Alberto Parenti
.
16 Marzo 2024
10,0
I ate a really delicious legume and taleggio risotto and a perfect bunet.
Congratulations to the owners and the chef!!!!
Stefano Depentor
.
29 Febbraio 2024
10,0
Welcoming and private restaurant.
very attentive service.
The restaurant is mainly based on typical Piedmontese dishes. The food is of quality and is made entirely by the restaurant staff.
The quality-price ratio is excellent.
Francesca Chiarella
.
21 Febbraio 2024
10,0
Grazie Giorgio. Strepitoso in tutto! Formaggi TOP , patate TOP, STINCO TOOOOOPPPPPP.
Bravi in tutto. Professionisti veri e non siate timidi e fatevi illustrare il percorso delle materie prime.
Non vedo l’ora di tornare.
RomaFabriziom
.
04 Febbraio 2024
10,0
I went to lunch with friends for
first time. Very nice and very kind place, especially a round of applause to the scrupulous and attentive Giorgio. Typical local cuisine, excellent wine selection. I recommend it for lunches with friends or family.
silvia mizia
.
03 Febbraio 2024
10,0
Abbiamo festeggiato il compleanno di mia suocera e abbiamo mangiato benissimo!!!Ho letto alcune recensioni negative e mi viene da ridere perché già immagino dove mangiano di solito queste persone 🤣
thomas iacolare
.
17 Gennaio 2024
10,0
Ristorante non per tutti . servizio gentile . cibo scarso qualitá e anche l ambiente non era il massimo . L atessa era molto lunga per i pasti !!!
Walter Insam (Sayan Vegeta)
.
31 Dicembre 2023
6,0