Everything was excellent, we will be back
Annarita Vagnozzi
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28 Agosto 2025
10,0
Centuries ago, I was a boy and I used to go out for snacks with friends. Today I often go out with my wife, children and grandchildren. 👍
Roberto Fucile
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26 Agosto 2025
10,0
I don't think it needs any introduction. Excellent food... helpful and friendly staff... simple and quaint location. I hadn't been there in years, and everything was as beautiful as ever. Congratulations!
Rita Xxx
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24 Agosto 2025
10,0
A very positive experience. I recommend trying both their signature dish, "la pizza sotto Lu focu," and their truffle. Fast service, a simple atmosphere, and a location in a small, well-preserved medieval village.
Alessandro Guidoni
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24 Agosto 2025
10,0
There was also polenta in August
Michael Roth
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20 Agosto 2025
10,0
Excellent traditional cuisine with fair prices, very friendly staff
Stefano Biccini
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19 Luglio 2025
10,0
Durante una gita in Umbria abbiamo scoperto per caso il ristorante Sorelle Pesciaioli a Portaria. Un luogo semplice ma curato, dove si respira subito un’atmosfera calda. Il menù propone piatti della tradizione Umbria preparati con ingredienti di stagione e tanta passione. Da prendere assolutamente la carne alla brace e la pizza sotto il fuoco. Un piccolo gioiello che vale assolutamente la pena provare.
Manuel P
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03 Luglio 2025
10,0
I am happy to share the unique experience I had in this typical Umbrian place, from the welcome to the service not to mention the flagship of their pizza sotto il fuoco to try absolutely (divine) beautiful setting in the historic center ... I recommend 5 stars the trip is worth doing
Andrea Guarasci
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03 Luglio 2025
10,0
Understood by mistake, but what a beautiful mistake we made, I highly recommend the super helpful staff and owners, and the pizza under Lu foco how delicious
diego pietrangeli
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03 Luglio 2025
10,0
Il locale rustico ed evocativo è un tuffo nel passato, le perline laccate di nero e le fotografie sbiadite a testimonianza di sapori che non si incontrano più, stupendo il caminetto a doppio entrante con affaccio sulla piccola cucina.
La location merita il prezzo del biglietto per gli appassionati delle esperienze fuori dal tempo.
Il cibo è ottimo, la qualità degli ingriedenti non si discute e la pizza sotto lo focu ha quella spartana genuinità che relaga soddisfazioni ad ogni boccone.
Personale cortese e solerte, si respira l'aria delle famiglie che lavorano unite.
Unico neo il conto, ci è stato consegnato un totalone privo di voci, la sensazione è che fosse un pelo sopra la cifra giusta.
Peccato, è stata quella stilla amaricante che ha impercettibilmente guastato il tripudio di palato e sentimento.
olivier m
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16 Marzo 2025
8,0