You enter the restaurant and you really feel like you are in Sicily. Typical ceramics surround it. They mainly cook fish. Personally, I ordered caponata (mouth-watering), tonarelli, pachino grouper and provolone with nero d'Avola (which disappointed me a bit because they were not very tasty), stratospheric fried fish (served with very crunchy fried courgette fillets in batter) and dulcis at the bottom almond semifreddo. Professional waiters available and smiling. Clearly the quality of the products they offer corresponds to a fairly high cost.
Terry B
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07 Aprile 2024
8,0
Very fresh fish and cooked to perfection. Very professional staff.
Eva Georgan
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30 Marzo 2024
10,0
Very much a locals restaurant that seems to be a place for special occasions. So, as a tourist, it was nice to experience it and gain an authentic, non-touristy experience. Very friendly and attentive staff. The food was very good and ingredients very fresh. Grazie!
Vincent Wong
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30 Marzo 2024
10,0
If you love Sicily and appreciate the subtle and elegant irony of its picciotti, this restaurant is the right place. The portions are generous and tasty but, above all, the raw materials are excellent. It's always a nice experience to have lunch or dinner in this little corner of Trinacria.
Luigi Di Cecca
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15 Marzo 2024
10,0
Excellent environment, competent service, always a little too expensive but we like it for this reason too😉
Aniello Di Nicuolo
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12 Marzo 2024
10,0
Excellent cuisine, very characteristic and impeccable service
Domenico Lanzo
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11 Marzo 2024
10,0
Siamo tornati dopo due anni e nulla è cambiato. Sempre accoglienti, gentili e professionali.
Menù variato , proposte interessanti per tutti i gusti.Pesce molto buono, come tutti i piatti che abbiamo degustato.
Cassata eccezionale.
A presto rivederci e grazie per l'ospitalità.
cheffaventotto
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05 Marzo 2024
10,0
Posto molto caratteristico, cibo prettamente siciliano molto buono
Personale cortese e professionale
Cinzia
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20 Dicembre 2023
10,0
Un pranzo con 5 amici, abbiamo scelto su un menù ricco e variegato con antipasto di caponata e arancini e di mare. Primi tipici siciliani, ottimi, pescespada alla palermitana molto buono. Ovviamente abbiamo concluso con i tipici dolci una menzione speciale al semifreddo di mandorle. Prezzo circa € 45 compreso vino. In conclusione un posto dove tornare e provare altre specialità
Silvia
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30 Novembre 2023
10,0
Grandissima esperienza. Tutto al top dagli antipasti di mare con una tartara di tonno eccezionale ad uno spaghetto al riccio di livello. A chiudere un grande cannolo. Da tornarci
peppesalunico
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01 Novembre 2023
8,0