Family atmosphere, fast service, good food. right price.
Antonio Pepe
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21 Marzo 2024
10,0
Excellent dinner. I'll be back.
NELLO FANCIULLO
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20 Marzo 2024
10,0
Good food, normal prices, generous dishes
Daniele Mazzullo
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29 Febbraio 2024
8,0
In a family environment you can enjoy excellent Sicilian fresh fish dishes cooked to perfection. Simple things, prepared in a simple way but with a sublime taste, such as anchovies, clams, octopus, mussels, crab, tuna, swordfish. The first courses are masterfully creamed and the service is quick even when the place is quite crowded for business lunches. They have diversified the weekly fixed menus in price and substance, without affecting the quality and quantity. The service is fast and courteous. Compliments!
Luca P
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28 Febbraio 2024
10,0
Small restaurant but like one
chest hides a treasure!! Service
friendly, quick and professional. Kitchen
original with fish-based dishes
not trivial at all! From appetizer to dessert
passing through the former and the latter it is always
original and tasty! Share the first courses because they are very abundant and it's a good excuse to try everything. Well done, keep it up!!
Marco Monina
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11 Febbraio 2024
10,0
Today we got takeout.
All delicious and with generous portions. I thank them for the excellent lunch
ciro copp
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20 Gennaio 2024
10,0
Tutto squisito, dagli antipasti al dolce
Paolavaleria Santoro
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04 Gennaio 2024
10,0
Locale accogliente personale educato il prezzo è soddisfacente
maurizio baldazzi
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29 Dicembre 2023
10,0
Ristorante con rapporto qualità prezzo veramente unico. Mi dispiace leggere recensioni che non tengono in considerazione questo rapporto. Pranzato una ventina di volte. Ottimo servizio-
b1ch0f30
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14 Novembre 2023
10,0
Ristorantino a conduzione familiare un po' nascosto alla vista nonostante sia su strada. Tutto quello che abbiamo mangiato era OTTIMO. Di sera abbiamo preso il menu che comprende diversi antipasti, dal tonno alla cacciatora alle polpettine di baccalà al sugo, dalla classica insalata di mare alla ricotta con salmone fino ad una insalata di verza con alici. Poi 2 primi, ed il nero di seppia è speciale. Non contenti, in 4, abbiamo preso un soute di cozze e una frittura mista che si scioglieva in bocca. Con 2 bottiglie di vino e 4 cannoli siciliani strapieni, il prezzo era più che onesto considerando quanto e come abbiamo mangiato: 50 euro ben spesi. Qui ci si torna
leonardocarlom
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23 Ottobre 2023
10,0