Beautiful location and beautiful venue, friendly staff. As for the food: the starters were very good, the first courses unfortunately a little less so. The paccheri with seafood were practically paccheri with squid, a shame.
Maria Nikodinovska
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08 Maggio 2025
Best view in Eastern Sardinia.. but more importantly.. the food is truly delicious!!!
The octopus is simply perfect.. better than many other places in Italy and… we had one of the best pizzas ever!!! Amazing.. it’s not a pizzeria but every single dish is delicious..
And of course, this place has the best view of the entire bay..
Warmly recommended!!!
Peter DC
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07 Maggio 2025
A nice restaurant, unfortunately the staff didn't have enough to do and was therefore a bit slow and inattentive. Food was delicious.
Brummbaerrehlein
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07 Maggio 2025
Nice and modern place located in a position with spectacular views. Attentive and quick service, courteous and helpful staff. Possibility of having an aperitif and a lunch/dinner with a choice between restaurant and pizzeria menus. The pizzas are really good, with thin and crunchy dough, seasoned with fresh and genuine products.
Stefano Perra
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04 Maggio 2025
A wonderful place and excellent pizza
Lorenzo Demontis
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04 Maggio 2025
Beautiful location, excellent lunch and very professional service, I will definitely return
Daniela Burrai
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01 Maggio 2025
Very nice place to visit, good food, beautiful view.
tip top! Delicious pasta & pizza!
Mich Laux
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27 Aprile 2025
The food is prepared with a lot of love. The staff very attentive, reserved and friendly. We had fish and enjoyed it very much, which is reflected in the price of around €65. Pizza are of course cheaper. Our neighbors raved about them. The atmosphere is modern and the view is beautiful.
Huber Stephan
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25 Aprile 2025
Ho consumato il pranzo di Natale con la mia famiglia. La location merita una menzione speciale, con vista mozzafiato sul golfo. Il locale è molto accogliente, ben arredato e il servizio è stato preciso e discreto.Abbiamo assaggiato la degustazione di antipasti , tutti di ottima fattura e variegati nelle materie prime adottate:polpo, anguilla, tonno, capesante. Bis di primi con gnocchi con sugo di gamberi e calamarata di paccheri. Per secondo un assaggio di frittura mista ben composta e altrettanto ben eseguita. Chiudiamo il pranzo con alcuni dolci: tiramisù e mousse al cioccolato entrambi di ottimo gusto. La carta dei vini è fornita di prodotti sardi:abbiamo optato per due magnum di buio. Il prezzo è stato in linea con la qualità e le quantità delle pietanze scelte. Si percepisce l impegno e la continua ricerca che colloca il ristorante in fascia di costo medio-alta.consigliato !
Michele R
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28 Dicembre 2024