Restaurant promoted with full marks! We started with an excellent friggione (the best we tried in Bologna), delicious cold cuts, TOP mortadella! As a first course a dish of Balanzoni in parmesan cream... really good. As a second course a rabbit roll... tasty and perfectly cooked. Friendly and professional service. EXCELLENT!
Rex Sauzer
.
24 Maggio 2025
10,0
Friendly and knowledgeable waitress. Tortellini among the best in town. Surprising off-menu items. Applause to the chef
livio lifranchi
.
23 Maggio 2025
10,0
Had a wonderful dinner here. Tried the green lasagne and tagliatelle ragu and both were delicious. Service is excellent - the owner should be proud of the way the servers represent the restaurant. Definitely recommend eating here!
Karen Stambaugh
.
23 Maggio 2025
10,0
Lunch or dinner at rosteria Luciano is always a pleasure. The well-known advertisement says: you like to win easy. In this place you win easily. Food of the highest quality, courtesy of the staff and Luigi the owner, excellent cellar with the choice of wines, variety in the menu integration of foods of the Bolognese cuisine and innovations. Compliments we will return without a doubt.
Rosario Mileo
.
18 Maggio 2025
10,0
Well-kept environment, good food, very kind, professional and helpful staff
Maria Ludovica Taranto
.
13 Maggio 2025
8,0
Superlative! Kindness and professionalism... Like feeling at home
Giuseppe Greco
.
01 Maggio 2025
10,0
Masterful ragù, tender and abundant braised meat, kind, punctual, very polite service. Definitely coming back
Rita Caputo
.
26 Aprile 2025
10,0
Excellent restaurant, highly recommended.
Federico Mundula
.
26 Aprile 2025
10,0
Attraverso un’app di sconti ho trovato questo ristorante. Sono venuto in un paio di occasioni perché le cose che volevo provare erano diverse. Alla prima volta ho preso i balanzoni, la gramigna, la cotoletta ed il friggione, tutto molto buono soprattutto friggione e cotoletta, alla seconda abbiamo preso tagliatelle, lasagna e Brasato di manzo al Sangiovese, ed anche stavolta tutto buono ma devo dire che il brasato pazzesco, molto tenero, forse un po’ troppo vino, perché era molto intenso però la carne era davvero ottima. Personale in entrambe le occasioni è stato molto professionale e gentile, servizio veloce e posto molto curato e grazioso.
Michele
.
22 Gennaio 2025
8,0
Gran bel posto da raggiungere a piedi e con pochi coperti. Ampio cortile interno per la stagione calda. Buoni gli antipasti (un consiglio : lo scorzone), buoni i primi (un consiglio: le tagliatelle), buoni i secondi (un consiglio: il coniglio). Buona scelta di vini . Solerte e cortese il servizio portato da due carine e simpatiche giovani cameriere.
Da tornarci
GFT
.
17 Dicembre 2024
8,0