Trendy and busy eatery on one of Milan’s coolest streets: the atmosphere is buzzing and lively, the space well designed if a bit cramped.
Food is very well done, with an inventive Italian selection, good ingredients and interesting flavors.
Service unfortunately is too informal, with waiters that can’t wait to be witty and make jokes with guests: not for everyone’s tastes, would recommend more formality.
Riccardo Barella
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28 Luglio 2025
8,0
very unique flavor marriages that work better than most human marriages. some tomato dish with sesame and kafir milk... man oh man... when kids love your baccala and anchovies, then you know you have a winner.... everything was great
R. S.
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27 Luglio 2025
10,0
PierMaria is a truly attentive and kind chef. He treated us wonderfully. The menu is varied, and each dish is meticulously crafted, with unique yet surprising combinations. The meatballs with tail and amberjack are especially recommended.
Marcello Della Puppa
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27 Luglio 2025
10,0
Amazing selection of wines (try the bottle fermented one!) fantastic dishes, great service. A few highlights (but I think they change the dishes regularly): the aubergine, the buttered cod, the meatballs.
Laura M
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26 Luglio 2025
10,0
Definitely overpriced. The research into different dishes and flavors is commendable, but the result is small portions and unmemorable flavors at exorbitant prices. It's trendy.
Benedetta Serra
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25 Luglio 2025
6,0
An excellent taste and visual experience. Excellent, carefully crafted dishes, with unique yet harmonious flavors.
Thank you
Osvaldo Caioni
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16 Luglio 2025
10,0
5th visit to Rost in 18 months and always a real pleasure to dine there. The service is excellent, speaks English and French and very kind with my poor Italian. The vibe is good. The wine selection is great, creative with some rare bottles. And the food of course is really innovative, playing with traditional Italian recipes, adding world flavours and special twists. One of my favourite (if not my top1) restaurant in Milano :)
Benjamin B
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10 Luglio 2025
10,0
Røst in Milan is a true gem for those seeking a unique culinary experience! The contemporary menu is a triumph of creativity, with original and perfectly executed pairings by chef Piermaria Trischitta, delighting the palate. The sharing plates concept is wonderful. The selection of natural wines is interesting, with refined labels that enhance each dish. The atmosphere is warm and welcoming, the service informal and friendly, and the overall experience is a gastronomic delight not to be missed. Highly recommended! 🍷🍽️
Niccolò Ursini
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10 Luglio 2025
10,0
Fantástica experiencia, excelente comida de origen local. Nos encantó. Pequeña pero variada elección. Merece la pena una visita para un buen viaje culinario.
Maurizio P
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20 Aprile 2025
10,0
Scelta dei piatti contenuta, con ingredienti ottimi e intenti creativi decisamente riusciti. Quindi la cucina convince appieno, anche su proposte decisamente non banali. Un paio di piatti del giorno affiancano il menu di stagione.
Il locale non è ampio ma è davvero bello e di atmosfera. Viste le dimensioni del locale i tavoli sono ravvicinati ma le distanze sono comunque rispettate.
Quello che non convince è il servizio: le pietanze arrivano in ordine sparso, quindi c’è chi si trova con due portate insieme (una si raffredda nel frattempo) e chi con nulla davanti per molto tempo.
D’altronde ci spiegano che loro ‘sulla condivisione non transigono’, che potrebbe anche avere senso ma, ad esempio, io che non mangio midollo o animelle (…) sono costretto comunque ad aspettare ciò che ho scelto.
Il servizio è in costante affanno e occorre sbracciarsi per attirare l’attenzione di qualcuno.
Va fatta eccezione per il cuoco, che oltre ad essere bravo, dialoga con i tavoli con grande simpatia.
La ‘nota’ peggiore è però la musica altissima, con una selezione musicale che , almeno il sabato sera, è monotona, ritmatissima e assordante: conversare? Impossibile.
Alla richiesta di abbassare il volume le risposte variano: ‘serve per dare il ritmo a chi lavora’ o ‘il problema è la selezione più che il volume’: comunque tutto rimane uguale , alla faccia del cliente che avanza la richiesta.
La scelta dei vini è affidata alla selezione di un esperto che sceglie tra etichette di nicchia di cui non conosci ne’ le caratteristiche né il prezzo.
In sostanza: locale bellissimo, si mangia benissimo ma la gestione è adatta ad una clientela under 30, e non si capisce il motivo di stare alle ‘regole’ dello staff quando si esce a cena per passare una serata in compagnia. Peccato.
lilibeth_milano
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26 Marzo 2025
6,0