Super experience: fast but not banal dishes and the result of research and seasonality, attentive and intelligent service, very interesting wines with great personality. Nice mood, keep it up!
carlo ciciliot
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21 Maggio 2025
10,0
Excellent food medium portions to share as the restaurant style. “Poor” ingredients cooked in a sublime way. Medium high prices for the quantity. Wine by the glass prices in my opinion excessive.
Salvatore Esposito
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18 Maggio 2025
10,0
As a foodie, I love their creative taste mixture!! It's pure enjoyment to experience their food. I love the fact that the chef himself is coming out to communicate with customers so he stays motivated. Every dish I tried had some surprise in the mouth. They change their menu nearly every day, which is really impressive!! Big big applause to the Chef and team. I will definitely come back when I'm in Milan again
Chiaki Liu
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14 Maggio 2025
10,0
Spectacular dishes, delightful service, Andrea was a great guide. Super recommended!
Gabriele Dimatteo
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08 Maggio 2025
10,0
Rost stands out for its philosophy linked to sustainability and the valorisation of local ingredients, with particular attention to less noble cuts and seasonal vegetables. Each dish is a small story, with attention to the smallest details, with an intense and original flavor such as the marrow with cherries in alcohol, the duck breast with marasciuoli, from the collar of amberjack in teriaky sauce to the bisque tubes of prawns and Toritto almonds....
in short, an explosion of balanced flavors with bold combinations, accompanied by artisanally produced wines that come from organic or natural agriculture. Great choice between Italian and French producers!
The atmosphere is warm and welcoming, the service is kind and well-prepared: you can sense a great passion behind every choice, from the kitchen to the dining room.
Highly recommended for those looking for an authentic gastronomic experience, different from the usual. The choice of the tasting menu to share is ideal as it allows you to taste multiple courses without increasing the costs!
stefania foti
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04 Maggio 2025
10,0
Excellent food and friendly, engaging staff. Very good value for money. Spending around 40 euros each. The place is small so it is advisable to book
Massimiliano Minarelli
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04 Maggio 2025
10,0
My favorite place in Milan
Special and very good food
Friendly, pleasant and above all competent staff
Daniela Guitarrini
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01 Maggio 2025
10,0
Hands down the best meal I’ve had in Milan so far. Everything was super tasty and you could tell every ingredient was carefully picked and put together. The staff was super friendly and made the whole vibe even better. Just a really great spot. Can’t wait to be back :)
Sara B
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01 Maggio 2025
10,0
Scelta dei piatti contenuta, con ingredienti ottimi e intenti creativi decisamente riusciti. Quindi la cucina convince appieno, anche su proposte decisamente non banali. Un paio di piatti del giorno affiancano il menu di stagione.
Il locale non è ampio ma è davvero bello e di atmosfera. Viste le dimensioni del locale i tavoli sono ravvicinati ma le distanze sono comunque rispettate.
Quello che non convince è il servizio: le pietanze arrivano in ordine sparso, quindi c’è chi si trova con due portate insieme (una si raffredda nel frattempo) e chi con nulla davanti per molto tempo.
D’altronde ci spiegano che loro ‘sulla condivisione non transigono’, che potrebbe anche avere senso ma, ad esempio, io che non mangio midollo o animelle (…) sono costretto comunque ad aspettare ciò che ho scelto.
Il servizio è in costante affanno e occorre sbracciarsi per attirare l’attenzione di qualcuno.
Va fatta eccezione per il cuoco, che oltre ad essere bravo, dialoga con i tavoli con grande simpatia.
La ‘nota’ peggiore è però la musica altissima, con una selezione musicale che , almeno il sabato sera, è monotona, ritmatissima e assordante: conversare? Impossibile.
Alla richiesta di abbassare il volume le risposte variano: ‘serve per dare il ritmo a chi lavora’ o ‘il problema è la selezione più che il volume’: comunque tutto rimane uguale , alla faccia del cliente che avanza la richiesta.
La scelta dei vini è affidata alla selezione di un esperto che sceglie tra etichette di nicchia di cui non conosci ne’ le caratteristiche né il prezzo.
In sostanza: locale bellissimo, si mangia benissimo ma la gestione è adatta ad una clientela under 30, e non si capisce il motivo di stare alle ‘regole’ dello staff quando si esce a cena per passare una serata in compagnia. Peccato.
lilibeth_milano
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26 Marzo 2025
6,0
Uno chef, una costellazione di stelle, siciliano con background internazionale, da Copenaghen a Lisbona. Finalmente Piermaria Trischitta si è fermato a Milano. Il suo menù è un giardino di delizie, cominciando da i prodotti a kilometro zero. Il menu cambia tutti i giorni, che fortuna, oggi ho provato i tubetti, Bisque, Mezzancolle & mandorle Toritto. Tartare di vacca vecchia e polletto allo zenzero serviti da strepitosi Andrea, Filippo e Giuseppe. Torta di riso con crema di latte si scioglie in bocca.
Januaria P
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22 Gennaio 2025
10,0