Römerkeller Lagundo In Lagundo

7,7

Basado en 1.760 opiniones encontradas en 2 webs


6.7
7.7
7.7
7.7

tend

13
Di 38
in Lagundo

I clienti commentano i loro piatti di...

pizza carne pesce pasta hamburger bellissimo risotto insalata dolci pagare more finferli

Gestione recensioni

Recensioni Nota
Google 1634 8
Recensioni Nota
TripAdvisor 279 7
restaurant but with a very nice service and wonderful food,
Più commenti
in Google
.
21 Agosto 2024
8,0
We took burgers and they were delicious... excellent and fast service. All good... Congratulations
Più commenti
in Google
.
18 Agosto 2024
10,0
Big restaurant but with a very nice service and wonderful food, we ate 4 here times in one week. Every time excellent
Più commenti
in Google
.
13 Agosto 2024
8,0
Very nice restaurant, with delicious food and very good house wine. Friendly service and a nice ambience round the whole thing off.
Più commenti
in Google
.
11 Agosto 2024
10,0
Crispy and good pizza, excellent fish, congratulations!!!
Più commenti
in Google
.
09 Agosto 2024
10,0
Some time ago I was there with a group to eat pizza. Friendly staff. But the pizza was very dry and the edge was burnt. Almost none of the group ate the whole pizza
Più commenti
in Google
.
06 Agosto 2024
6,0
Comprehensive menu, great food, attentive service and large outdoor area. Parking in front of the restaurant.
Più commenti
in Google
.
02 Agosto 2024
10,0
Super friendly service - extra requests were fulfilled Absolutely delicious food On our next South Tyrol vacation we now know where we will have dinner
Più commenti
in Google
.
02 Agosto 2024
10,0
Very tasty food with a nice atmosphere. Pizza, pasta and delicious meat dishes make gourmet hearts beat faster. We were very satisfied and will come back again on vacation.
Più commenti
in Google
.
01 Agosto 2024
10,0
very good, good food, friendly staff. Great.
Più commenti
in Google
.
01 Agosto 2024
8,0

Ristoranti simili a Bolzano/bozen

7,7
161
Recensioni

In Viaggio Claudio Melis Ristorante

04/02/2024: With the occasion of our anniversary on February 3rd we decided to celebrate in the restaurant on the go. Very refined and elegant place, refined and refined furnishings! Nothing is left to chance, table, chairs, cutlery and glasses! Very professional and kind dining room staff. The best thing, which is not always found in starred restaurants, is that chef Melis himself presents and serves the dishes. Great lover of cuisine and always looking for new challenges and dishes. It uses the highest quality ingredients and raw materials, dedicating a unique and rare research to finding them! Exquisite dishes that take you on a true journey of tastes and flavours, even in Sardinia, the region from which the chef comes. The raw materials, even humble ones, are selected with great care and are processed and enhanced in such a way that the result leaves you speechless! Particular note for the creamed risotto with pumpkin, mandarin, coffee and Alpine trout, as well as for Alfredo's eel and suckling pig! Just in case, the chef also improvised a small cake as a tribute! Thanks to Chefs like Melis, with his continuous research, the cuisine never ceases to amaze! At the end of dinner the chef chatted with us and accompanied us to the exit! We will definitely come back to visit you, see you soon!
03/02/2024: Con l’occasione del nostro anniversario il 3 febbraio abbiamo deciso di festeggiare nel ristorante in viaggio. Locale molto raffinato ed elegante, arredamento curato e ricercato! Nulla è lasciato al caso, tavolo, sedie, posateria e bicchieri! Personale di sala molto professionale e gentile. La cosa più bella, che nei ristoranti stelllati non sempre si trova, è che a presentare e servire i piatti è lo stesso chef Melis. Grande cultore della cucina e sempre alla ricerca di nuove sfide e piatti. Utilizza incredienti e materie prime di altissima qualità, dedicando una ricerca più unica che rara nel reperirle! Piatti squisiti che ti portano a compiere un vero viaggio di gusti e sapori, anche in terra sarda, regione da cui proviene lo chef. Le materie prime, anche umili, vengono selezionate con grande cura e vengono lavorate e valorizzate in tal modo che il risultato ti lascia senza parole! Particolare nota per il risotto mantecato con la zucca, mandarino, caffè e trota alpina, nonchè per l’anguilla e il maialino di Alfredo! Per l’occorrenza lo chef ha improvvisato anche una piccola tortina omaggiandola! Grazie a Chef come Melis con la sua continua ricerca la cucina non smette mai di stupire! Torneremo sicuramente a trovarvi, a presto!
7,7
101
Recensioni

Adleralm

18/07/2024: Sempre un'ottima conferma! Pausa gustosa, tra polenta e gulasch, canederli di ogni gusto, panini squisiti, sacher, gelato ai mirtilli caldi, strudel! Per i bambini poi un'occasione per giocare liberi, tra animali e verde!!! Prezzi onestissimi
15/06/2024: Bella tappa, bella l’atmosfera interna, con il titolare che suona la fisarmonica, allietando discretamente i clienti. Buono tutto, ottimi prezzi.

Invita un ristorante

Il tuo browser non ha questa funzionalità