This restaurant is close to the train and a classic italian american fusion!
Madeleine Stiber
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17 Novembre 2025
10,0
Everything was really good, definitely worth returning.
The only negative was the raw seafood.
4 scampi
4 red prawns
4 walnuts
4 oysters
Tagliatelle
€80 is definitely disproportionate.
Giampiero patella
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09 Novembre 2025
10,0
Everything was excellent, even the sea view.
EGIDIO CHAD STANTE
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08 Novembre 2025
10,0
Amazing dinner literally steps from the sea! Unforgettable raw fish!!! A must-try!! Tempura mussels: an unexpected surprise!
Truly delicious first courses (lemon tagliolini & amazing raw red shrimp!!!)
Second course: excellent sea bass!
Very friendly staff!
If you're passing through Giovinazzo, definitely go there!!!
Andreas Chatzisavvas
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01 Novembre 2025
10,0
It's actually a great location—but we were the only guests on a Sunday evening in mid-October, which was a bit gloomy.
The 4-course "12 Years" menu for €65 per person is highly recommended, though. 👍🏻
Dörte Bieler
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23 Ottobre 2025
8,0
Lunch with Mom was exceptional. Excellent food and a sublime view.
Fab ERO
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12 Ottobre 2025
8,0
A truly superb dining experience. The special inclusive 6 course menu “Giuseppe fai tu” is excellent. This was my second visit and I will definitely be returning.
IanardoH (Ianardo)
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09 Ottobre 2025
10,0
We were thinking of a simpler seafood restaurant, but we didn't like these revisited dishes. The welcome was excellent.
Stefania Bordoni
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07 Ottobre 2025
6,0
Mangiato straordinariamente bene. Tutto speciale e buono ma, in particolar modo, il baccalà e il risotto davvero spaziali. Personale davvero disponibile e gentile, con la responsabile Miriam davvero unica. Ci torneremo
Giuseppe M
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10 Agosto 2025
10,0
Siamo stati da Romanazzi’s a Giovinazzo e l’esperienza è stata eccellente sotto ogni aspetto.
La location è unica: tavoli affacciati sul mare, con vista sul porto e sul Torrione Aragonese. Un’atmosfera rilassata e suggestiva, perfetta per una cena tranquilla e curata.
Il servizio è attento, puntuale, ma mai invadente. Il personale ci ha fatto sentire subito a nostro agio, con discrezione e professionalità.
La cucina è il vero punto forte. Abbiamo provato anche lo spaghettone bruciato, con quella crosticina croccante che dà carattere al piatto senza coprire i sapori.
Ogni piatto è curato nei dettagli, con ingredienti freschi e abbinamenti originali, ma sempre equilibrati. La cucina è creativa, senza mai perdere di vista la sostanza.
Carta dei vini ampia e ben studiata, con etichette adatte a valorizzare ogni portata.
Un posto dove la qualità è alta e si vede. Ci torneremo sicuramente.
Claudio C
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08 Agosto 2025
10,0