Always nice and pleasant to dine with you
Marco Chiaverano
.
30 Luglio 2024
8,0
Truly an excellent little restaurant, very welcoming. Really good dishes, accompanied with breadsticks and bread made by them while still warm! A beautiful discovery. Polite and friendly staff.
Alice
.
26 Luglio 2024
10,0
Something extra!
Everything was excellent, from the atmosphere to the menu. Homemade bread and breadsticks, excellent choice of raw materials, all of the highest quality. Good wine list that winks at the whole peninsula where there is no shortage of quality labels. The choice of eyeglasses for those who have forgotten them and cannot read the menu is a master's touch. Well done!
cuoco79
.
23 Luglio 2024
10,0
Beautiful, divinely managed environment.
I advise
Vincenzo Masullo
.
18 Luglio 2024
10,0
A restaurant in a small town one hour from Milan. It was surprisingly delicious. Especially the bread, which is homemade. The name of the town is Vercelli. It is a historically valuable town. If you come by car, it's difficult to find a parking lot 🅿️. However, this shows that the city values its scenery. It takes about 40 minutes by train.
Elena Kawabata
.
09 Giugno 2024
10,0
Great staff and delicious food!
Marika Di Carlo
.
30 Aprile 2024
10,0
Typical Piedmontese dishes cooked and presented with taste. Delicate and tasty veal with tuna sauce.
The "chef's panissa" is excellent, with local rice and beans.
The homemade puff pastry of the entree..10 and praise!9
Miriam Libertino
.
28 Aprile 2024
10,0
Amici che vengono dalla Liguria chiedendo di assaggiare la panissa vercellese e dove decido di portarli? Nel centralissimo Cin Cin!
Gentilissimi (e pazienti, visto che ci siamo seduti a tavola con 25 minuti di ritardo causa corsa ciclistica), carino il posto e apprezzate tartine di entrée, purtroppo non c'era il vino scelto sulla carta ma abbiamo ripiegato su una bottiglia di barbera monferrino più che godibile, io come antipasto ho scelto il tris piemontese e sugli altri risaltava una battuta al coltello veramente fenomenale rispetto alla media di queste parti, chi di noi ha provato gli asparagi di Borgo D'Ale ne è rimasto soddisfattissimo.
Tutti poi siamo andati sulla panissa: tre pentolini in cinque che ci hanno veramente soddisfatto, non una panissa "ignorante" ma buona e nel contempo delicata, stra-promossa.
A voler trovare il pelo nell'uovo i prezzi, non di certo popolari, ma che rispecchiavano la qualità di ciò che abbiamo mangiato e bevuto, oltre il contesto tranquillo e ad un servizio puntuale.
Se si va a Vercelli e si vuol fare una buona figura con qualcuno nella degustazione di panissa e piatti del territorio, Ristorantino Cin Cin e si va sul sicuro!
luca_che_gira
.
26 Aprile 2024
10,0
Great service in this beautiful restaurant. Lovely wine suggestion, too. However, I made a mistake ordering the Panissa, the traditional risotto style of the area because it was just too rich and the pork fat element didn’t agree with me. I should have ordered the risotto with zucchini. Next time because I certainly would return to this restaurant if I’m ever in Vercelli again!
Brigida Veritas
.
21 Aprile 2024
8,0
Abbiamo avuto occasione di pranzare qui settimana scorsa. Per quanto alcuni piatti siano tipici, regionali, dei quali certo non ci stanchiamo, sono presentati in maniera originale. Molo buoni i plin col tè allo zafferano e la guancia in vasocottura.
Antonio R
.
03 Marzo 2024
8,0