The pizza there is highly recommended!
Tobias Grunz
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29 Marzo 2025
10,0
A beautifully located restaurant right on the lake. The staff were very friendly despite the busy times. The menu is varied, and the dishes are beautifully presented and delicious.
Ruth Blanz
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24 Marzo 2025
10,0
Five stars.
It is impossible to put less.
The quality of the food was excellent, as was the service and the environment. You have lunch with a wonderful lake view on the islet of San Giulio.
The selection of foods and their combinations is perfect, the wine list is endless. Family service, never intrusive.
We returned and will return.
Valentina
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23 Marzo 2025
10,0
Good food and ditto the wine cellar, incredible location.
Riccardo Benetti
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09 Marzo 2025
10,0
I highly recommend this restaurant, which surprised me with the goodness of each dish, the kindness of the staff, who welcomed us even if we were almost closing and the beauty of the place.
The best dessert I've eaten in my life!
Diana Bursomanno
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19 Febbraio 2025
10,0
We had lunch on a weekday as family, without reservation. We were able to get a nice table with beautiful lake view. Food exceeded expectations. Service was polite and efficient
Stefano Perlusz
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16 Febbraio 2025
10,0
Good food, although nothing special; excellent location, but it doesn't justify a bottle of water at €3.50 and a cover at the same price, considering that there were no tastings or tablecloths; high prices especially for the first ones. However attentive staff.
Marta
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15 Febbraio 2025
6,0
We ate very well, compliments to the chef
Ivan
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13 Febbraio 2025
10,0
Pomeriggio di sole da passare al lago temperatura piacevole, tranquillo,una sosta seduti in piazzetta per una cioccolata calda accanto all'acqua tra papere e passerotti ad aspettare il tramonto.
Pier5
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12 Gennaio 2025
8,0
C'ero già stata alcune volte, ci ho portato amici un sabato di novembre ed è stata una conferma.
Abbiamo mangiato molto bene, con materie prime ottime e piatti presentati con gusto e fantasia e con una vista spettacolare sull'isola di San Giulio dalla saletta superiore, dove ci hanno fatti accomodare.
I risotti di zucca con blue di capra erano perfetti e "all'onda", la terrina di crema "bruciata" di parmigiano con scaloppa di foie gras e cipolle rosse caramellate era buonissima, così come l'antipasto di verdurine agrodolci. Il mio cappello del prete brasato si scioglieva in bocca ed erano molto delicate e gustose anche le pere al moscato con crumble di mandorle e crema. Buona anche la torta di Lienz (carinamente fornita di candelina accesa perchè festeggiavamo un compleanno).
Ottimo il mio bicchiere di Nebbiolo.
Prezzi nella media.
Una conferma e lo consiglio.
(N.B. chiuderà per ferie dal 17 novembre al 26 dicembre 2024.)
Giraffa962
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16 Novembre 2024
10,0