Excellent restaurant. Fresh fish and attentive and kind staff.
Marzia Rabatti
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25 Marzo 2025
Ristorante sulla piazza di Cetara, propone cucina tradizionale con piatti tipici.
Ottimi spaghetti con colatura di alici così come i tubetti con lo scorfano (ma invece dei tubetti consiglierei un altro formato).
Lo chef ti fa scegliere il pescato del giorno portandolo al tavolo.... Più fresco di così....
Complimenti e alla prossima volta.
Isabellotta
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24 Marzo 2025
Restaurant on the square of Cetara, offers traditional cuisine with typical dishes.
Excellent spaghetti with anchovy sauce as well as tubetti with scorpion fish (but instead of tubetti I would recommend another format).
The chef lets you choose the catch of the day by bringing it to the table.... Fresher than that....
Congratulations and see you next time.
Isabella Di Pietro
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24 Marzo 2025
A typical fish cuisine but of high quality, very familiar and pleasant service with good manners and the right proposals. Average prices proportional to the place and quality. Nothing says.
Highly recommended.
Bruno Pirolo
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22 Marzo 2025
Excellent experience, I recommend it.
Rosita Ungaro
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03 Marzo 2025
We have eaten here on multiple occasions. Always fresh and delicious food
Carla 85
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07 Febbraio 2025
We went to this place, very attentive service, special appetizers, delicious sea bream with lemon stew, delicious homemade desserts
Price appropriate to the quality of the products
Lorena Marsiglio
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14 Gennaio 2025
A few words...everything the way you like it.....all good and above all fresh...thank you...cetara one of the most beautiful places in the world!!!!
Raffaele Cirillo
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07 Gennaio 2025
A restaurant that immediately captured our hearts due to the exquisite hospitality of the staff. They accompanied us in the choice of dishes and wine, directing us to the best proposals, bringing the catch of the day to the table (a gurnard so fresh that it seemed like it was still swimming) to make us appreciate the quality and freshness of the raw materials. All the dishes, from the complete appetizer to the dessert, won over for their refined balance of flavors and intensity of taste. Trust the advice of the chef and the restaurant manager and you can't go wrong. Service attentive to customer needs, professional and welcoming. In conclusion, high quality food and constant customer care: a combination that is not easy to find.
Elena Giubilaro
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03 Gennaio 2025
Siamo stati in un gioiello della costiera con amici e famiglia. Tavolo da 8 . Accoglienza fantastica sia lo cheff che il cameriere caposala di una professionalità ed una simpatia unica, veramente persone squisite. Pranzo meraviglioso, peccato per gli aperitivi in giro per paese che ci hanno tolto l'appetito. Tutti convinti che la frittura la più buona mai mangiata. Consigliamo di andarci a stomaco vuoto per mangiare tutto e soprattutto di passarci delle belle ore in compagnia dei signori gestori. Complimenti complimenti complimenti. Ci ritorneremo e sarà l'unico ristorante per sempre. Roberto da Roma
biondo20091977
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29 Dicembre 2024