The place is small (better to book) and well-kept and the cuisine never disappoints; for several years, when we are in Val di Fassa to spend a few days in the mountains, we always try to spend an evening in this restaurant. My compliments to the chef.
Giuseppe Pandolfi
.
11 Marzo 2024
10,0
Per caso abbiamo scelto questo piccolo e curato ristorantino. Buona cena, piatti curati. Buon rapporto qualità prezzo.
Loretta A
.
10 Marzo 2024
8,0
After the highest reviews, I expected a wow effect, it was tasty, but in my opinion the restaurant does not stand out above the neighboring establishments.
The food was tasty, but for the first time in my life there wasn't a single whole shrimp in the pasta with shrimps, they have good chardonnay, and the semifredo is one of the weakest I've ever eaten.
The place is very small and there is a lot of noise, there is no space for a quiet conversation at the table, which makes the dinner lose its atmosphere.
Joanna Szymańska
.
07 Marzo 2024
8,0
Excellent dishes prepared with care and with top quality raw materials. The best restaurant in Val di Fassa
Ste Ste
.
23 Febbraio 2024
10,0
Pleasant evening. Excellent food and friendly staff. A perfect dinner! Definitely worth repeating during this stay in the mountains.
nicola iasevoli
.
18 Febbraio 2024
10,0
Cozy place, not much choice but everything genuine
Tenuta Tarcisio Maule srl Società Agricola
.
10 Febbraio 2024
10,0
Ottimo tappa obbligatoria a vigo
Professionista Rocco bigoni
.
03 Febbraio 2024
10,0
Ci siamo stati a cena, tutto davvero molto buono e il personale molto cordiale. Se dovessimo tornare in zona sicuramente non mancherà la tappa da Rezia
Luigi Licoli
.
01 Febbraio 2024
10,0
Siamo andati a cena in questo ristorante nel centro di Vigo.
Il personale molto attento e disponibile.
Ottimo il rapporto costo e qualità.
Filetto di maialino con lamponi e polenta molto buono.
In generale la carne è molto tenera e saporita.
Tra i dolci assolutamente da provare i canederli dolci.
Anna Rita M
.
06 Gennaio 2024
10,0
Piatti buoni con prodotti di qualità, ciò che stupisce è sicuramente la grande attenzione al cliente.
Abbiamo ordinato una tagliatella ai funghi, un piatto dell’ alpinista, garganelli zucchine e gamberi e un tagliolino ai sapore del fiume (che vale la pena assaggiare). Per finire uno strudel di mele, anche questo buono ma niente di speciale.
Giulia Bozzi
.
28 Dicembre 2023
8,0