Very good and light pizza, excellent products and wonderful service, I recommend trying it
Sergio Galle
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20 Marzo 2025
10,0
Every time I work I also recommended it to my colleagues, it has become a fixed stop.
All the staff and Giuseppe are qualified people.
Carmine Bernardo
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19 Marzo 2025
10,0
A pleasant discovery. The pecorino-based supplì van is excellent. To return
Daniele Vincenti
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15 Marzo 2025
10,0
Everything perfect and thanks again!!
Paola Romano
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12 Marzo 2025
10,0
I don't know what more to say beyond the full of stars, but perhaps a top experience is worth mentioning every time. It starts with the actual pampering of the service, always courteous, polite and professional, and ends with the pizzas, which in terms of variety, imagination and organoleptic value, have nothing to envy of the most famous pizzerias in Naples. Abundant and delicious appetizers and fried foods, and there is no shortage of à la carte dishes which are also always delicious. The ingredients of whatever you take will always be of the top category.
The only thing I highly recommend is booking, given that if you were to go without it, 90% of the time you will be "rejected".
The prices are also very honest and always affordable given the quality of everything
Paolo Marino
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10 Marzo 2025
10,0
Invited to lunch by my friend Francesco on Friday 8 March. Reservation for 5. Appetizer with platter of cold cuts and cheese, fried pizza and supli. Two pasta carbonara, a cacio e pepe, a risotto with porcini mushrooms and a fish first course. All exquisite quality products. Highly recommended we will definitely return. Friendly staff who were attentive to our every request. Elegant but not too formal atmosphere. Ample parking. Thanks see you soon
Massimiliano Santarelli
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09 Marzo 2025
10,0
A happy surprise, excellent service and good food.
Antonio Cannone
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06 Marzo 2025
10,0
A good Neapolitan pizza, but also excellent first courses and starters. In general, good cuisine, a welcoming environment and suitable and qualified staff (this is not a given). I usually eat pizza, but I also tried the first courses and I must say that it is an excellent reference in that area of Rome. It accepts reservations and is also open for lunch. The fried appetizers (omelettes and similar) are delicious, but in particular the fried chiacchiere (fried strips of pizza dough, served with cheese and pepper cream or tomato). Upon arrival, only the menu of the day is presented, which offers variations not present on the menu. The desserts are also good. It has private parking at the rear.
The place is always full = synonymous with quality
Geco 300
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03 Marzo 2025
10,0
Il mio giudizio di 5 stelle è per la pizza napoletana… per il resto non saprei dirvi .
La pizza rimane leggera e l’ impasto è eccezionale !
Ben cotta e ben condita !
Sicuramente ci riandrò .
Personale cordiale e locale carino .
Emilia R
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08 Febbraio 2025
10,0
Premetto, a me la pizza Napoletana a Roma non piace, ma cosa dire, da quando sono entrato in questo ristorante mi sono innamorato di tutti i piatti che mi sono arrivati.
I camerieri gentili, responsabili e professionali, i tre regazzi alle pizze veramente unici, sfornavano delle meraviglie.
Abbiamo iniziato da un piatto di bruschette al pomodoro, 1 montanara alla genovese, frittati a di pasta, un arancino al ragù, e una crocche di patate, ed erano eccezionali, un fritto é arrivato 5 minuti in ritardo per un errore, ma é arrivato il doppio più grande degli altri. Poi sono arrivate le pizze, una meglio dell'altra, da quella fritta a quella speciale della casa. Poi vogliamo parlare dei DOLCI? Si li ho scritti in maiuscolo perché sono più che degni di essere scritti in maiuscolo, una sola parola per descriverli, divini. Anche il caffè a fine serata era veramente buono. Ci vediamo la prossima settimana, spero di cuore di trovare ancora la pizza speciale che avete alle puntarelle.
Grazie di cuore di tutto, specie a chi ci ha servito che per i suoi 20 anni é stato più professionale di tantissimi camerieri datati e professionali che ho conosciuto nei miei percorsi culinari.
Un saluto e grazie di tutto
Fabrizio
Fabrizio P
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25 Gennaio 2025
10,0