Ristorante Provincia - La Maison du Boucher In Lanzo torinese

8,1

Basado en 116 opiniones encontradas en 2 webs


tend

3
Di 17
in Lanzo torinese
1
Di 11
di cucina Italiana in Lanzo torinese

Gestione recensioni

Recensioni Nota
TripAdvisor 344 9
Recensioni Nota
Google 858 9.2
The location, food quality, and service are top-notch. The meats are always my strong point, but yesterday I found an exceptional first course!
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19 Luglio 2025
10,0
Very tasty food and drinks in a cozy setting! Highly recommended
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03 Luglio 2025
10,0
Beautiful and good with a small square tables right under the bell tower of the apothecary of Lanzo, very characteristic ...
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02 Luglio 2025
8,0
We went to this restaurant for my niece's communion and even though the restaurant was full we didn't wait long for the service. Competent waiters, excellent food even for vegetarians and intolerant people. Compliments
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11 Giugno 2025
10,0
Great dinner with friends. Tasted meat and fried zucchini flowers. Impeccable preparation of dishes and good hospitality. Outdoor tables in a very nice setting.
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04 Giugno 2025
10,0
Had dinner last night, very nice place in the center of Lanzo. Excellent cuisine, excellent service We will definitely be back!! Go there you will not regret it. Emanuele and Valentina
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30 Maggio 2025
10,0
Ristorante nel centro di Lanzo. Cucina abbastanza ripetitiva e monotona. Siamo stati alcune volte e gira e rigira la solfa è sempre la solita. Tagliere, tagliata torta di nocciole... Non che i piatti non siano buoni ma un po' di fantasia non guasterebbe. Inoltre con il tempo le dosi si sono anche rimpicciolite.
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09 Maggio 2025
6,0
Good, the quality has changed a little compared to before but it is still one of the best
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09 Maggio 2025
10,0
Family birthday today, exceptional day, compliments on the food, service and environment, quality at the highest levels, we will be back as soon as possible
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03 Maggio 2025
10,0
Ristorante a due passi dal centro di Lanzo. Esteticamente l'interno è un po' essenziale, muri bianco anonimo, qualche arredo rotto, qualche piatto sbeccato in tavola. Il cibo in compenso è molto buono. Menu interessante con piatti della tradizione ma con qualche originalità che ti invita a dire: "torno per provare questo piatto". In 3 abbiamo preso: 1 costata per 2 (molto buona), una milanese farcita al formaggio (molto buona), un antipasto condiviso (magari una toma di Lanzo più stagionata sarebbe stata preferibile, visto che qui c'è dell'ottima toma), 3 caffè (mi spiace, orribili), 1 acqua e una bottiglia di vino. 115€. In media con i ristoranti di questo tipo. Ottimi gli stuzzichini offerti ed il pane. Una pecca, ma questo è a mio gusto, le patate tutte con la buccia. Mi chiedo sempre: se gli occidentali hanno pelato le patate per 400 anni, come mai da 4 anni le lasciano con la buccia? Il servizio è stato veloce ed attento (in particolare abbiamo apprezzato che ci abbiano avvisati che per la costata ci andava mezz'ora).
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11 Febbraio 2025
8,0

Ristoranti simili a Torino

8,1
108
Recensioni

Ristorante del Castello

28/06/2025: Quality at the right price...definitely worth a try
24/05/2025: Excellent Piedmontese food (and not only), at fair prices, unlike many restaurants in the center of Turin. We tried the trio of appetizers, the fritto misto, the calamarata and the guancia. We will definitely be back.
8,1
114
Recensioni

Unforgettable

02/08/2025: Unforgettable doesn't bear its name by chance. In Turin, this Michelin-starred restaurant breaks all the rules and redefines the contemporary dining experience. The atmosphere is striking from the moment you arrive: elegant clubbing, subdued lighting, a polished playlist. You're in an intimate room centered around a large counter—here, there's no classic dining room, no distance; the chefs are also your hosts. The service, the cuisine, the gestures, the rhythm: everything is fused, choreographed, and vibrant. In the kitchen, Stefano Mancinelli and Sabrina Stravato deliver a phenomenal performance. The pace is intense, but each dish emerges with rare precision and elegance. We witness a true culinary performance, executed before our eyes with almost theatrical concentration. It's a powerful concept, born from the vision of founder Christian Mandura, who has dusted off the very idea of a Michelin-starred restaurant and reinvented it from the ground up. The cuisine? Creative, plant-centric, bold yet straightforward. Nothing ostentatious, just powerful, clean dishes, full of textures. It's both masterful and vibrant. And the wine pairing is equally inspired. A special mention goes to Claire, the sommelier, whose precise, sometimes unexpected, selections perfectly complement each creation. She navigates with rare ease between pedagogy and instinct, adding real value to the overall experience.
01/08/2025: Experiencetop #locationdesign #youngteam #professionalteam #youfeelathome #exquisitepampering #funguaranteed #highqualityfood #careinthedishes #docwine #youneverwanttoleave #beautifulemotions #torinolove #UNFORGETTABLE❣️

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