Very nice place and delicious food, fantastic welcome what can I say everything ok I will return
Salvo imperio
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20 Febbraio 2025
10,0
During the fair in Rimini we had dinner in this excellent restaurant. Excellent service and excellent food. I recommend the seafood risotto, I think it was the best I've had so far. Perfectly cooked, very rich in seafood. Great environment. I recommend it
Pasquale Abbracciante
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19 Febbraio 2025
10,0
Perfect risotto, nice prosecco, great service.
I asked for a gluten free meal, and they gave me some gluten free grissini and recommended risotto. Very thoughtful. Thank you. 🙏
Larissa Ghindea
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17 Febbraio 2025
10,0
Perfect food, service and environment, recommended.
costantino di rosa
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16 Febbraio 2025
10,0
Recent Sunday lunch with relatives who arrived from Emilia. Six diners ready to "test" this "evergreen" venue, practically on the beach of Riccione. Round table, very comfortable, window overlooking the cabins. Despite the normal festive crowds (a tribute to be "paid" to an undeniably successful business) the service was impeccable in terms of kindness and attention. We immediately turned to the first courses (where the greatest acclaim went to the Tagliolini allo scoglio and the now traditional and timeless "Fish Candy"). Among the second courses we chose without regrets "Fish on wood grills" (superb cooking which enhances the qualities of freshness and flavour) and the mixed fried fish - still good and light - where, perhaps, we found the only flaw of the day in the "sardoncini" which were a little behind in cooking and in the absence of vegetables. Definitely a positive experience and a Sunday lunch "stress test" passed easily by all the staff. Always welcoming environment. First courses and bottle of wine; Second courses to share, side dishes, desserts and coffee ordered only by some, for a correct final bill of around 48 Euros per person. Good food and courteous attention for a convivial moment that has already become a pleasant memory.
Luigi Doc
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13 Febbraio 2025
10,0
Excellent restaurant, even if the cover charge seems excessive, €3.50 per person. The food is impeccable, the place is elegant and beautiful.
Emanuel Ivanaj
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11 Febbraio 2025
6,0
Bel locale di fronte la spiaggia personale gentile cortese e anche simpatico. Ci hanno messo subito a nostro agio offrendoci un calice di prosecco. Poi abbiamo ordinato l'antipasto Lele co.posto da 4assaggio di antipasti caldi e un tataki di tonno con composta di zucca e salsa di rabarbaro . Poi una carbonara di mare spettacolare con tagliolini al nero di seppia.
Marcella Manfredini
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11 Febbraio 2025
10,0
Mitico per qualità e quantità...
Gian Luigi Gereschi (Gigielle)
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09 Febbraio 2025
10,0
Buongiorno a tutti
La vigilia di Capodanno siamo qui da Lele...
Organizzazione al Top, come sempre...
Il Menù è alla carta, quindi permette ai Commensali di scegliere la pietanza a proprio piacimento e nn è da tutti...
Cmq abbiamo ordinato paccheri all'astice e risotto di pesce, tutto molto buono.
Verso la mezzanotte cibè stato offerto una bottiglia di prosecco x brindare e cotechino con lenticchie,c'era anche l'uva, tutto buono...
Complimenti a Stefano,Jessica e a tutto lo staff....
MAX ROSY
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06 Gennaio 2025
10,0
Ottima location elegante e ben arredata. Si respira un'aria raffinata ed esclusiva seppure l'ambiente sia ampio e la frequentazione sia un po' alla portata di tutti. Buoni la qualità dei piatti serviti senza lesinare troppo sulle quantità. Un po' ristretta la proposta dei vini che non prevede una partenza prezzo più abbordabile e in linea con la gradualità di costo invece riscontrabile nella generalità dei piatti proposti (pizze incluse). Nel complesso buono.
58vanly
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04 Gennaio 2025
8,0