Excellent restaurant
Sardinian dishes... and Valtellina dishes
Friendly staff
Particular attention to the presentation of the dishes, all excellent
Edoardo SAVE TECHNOLOGY
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21 Agosto 2025
10,0
A gastronomic experience of pure poetry and satisfaction.
Each course was meticulously crafted, the ingredients balanced, and the dishes harmoniously presented.
The chef's welcome began beautifully.
Appetizers:
- Veal tongue, sweet and sour beet tartare, zucchini with yuzu and almonds
- Smoked venison carpaccio, hazelnut mayonnaise, raspberry vinegar caviar, crunchy seeds, and a hint of truffle
Main Course:
- Rosemary and pesteda risotto, crispy wild spinach, lemon zest, and balsamic vinegar
- Cocoa-wrapped venison, dried blueberry, raspberry, and new grapefruit
Shared dessert:
- The Path in the Undergrowth - White chocolate and gianduja stones, raspberry heart, and chocolate crumble
Coffee and small pastries included.
Truly attentive and attentive service.
Niccolò Martinoli
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20 Agosto 2025
10,0
Excellent dinner, charming location, friendly staff. Don't miss the venison carpaccio, the risotto, and the dessert with white chocolate and gianduja "sassi"—a true triumph of taste and sight. A top-notch trip!
katia mazzotta
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20 Agosto 2025
10,0
I'm surprised anyone would criticize this restaurant. The staff is well-trained, friendly, and knows what they're serving. The food is exquisite. We'll be back, it's worth it.
Aneta Słomińska
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16 Agosto 2025
10,0
One of my favorite restaurants in Bormio. The dishes are interesting and original, without being overly bold, and I also really enjoyed the tasting menu (I tried the meat). The only downside: the last three times, the wait to order was at least 20 minutes. On top of the wait, they didn't bring us water, wine, or even bread (perhaps water was the last). It's a shame because everything is so carefully prepared, and it's clear how much effort goes into the plating, as well as the attention to detail in the ambiance.
GEC soluzioni immobiliari Milano Lucia
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15 Agosto 2025
8,0
Yesterday I went to Osteria dei Magri for the 7th time...and they still manage to surprise me and exceed my expectations.
Damiano Pietrobono
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13 Agosto 2025
10,0
A wonderful experience. Excellent hospitality and impeccable service. Original, carefully crafted dishes.
Roberto
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10 Agosto 2025
10,0
Excellent restaurant in the center of Bormio, traditional dishes with integration of Sardinian cuisine, everything super with impeccable service, very good, highly recommended. Prices average for what is offered.
Maurizio Maini
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09 Agosto 2025
10,0
Ristorante bello, ben curato e soprattutto con un’atmosfera rilassante ed accogliente. Siamo state accolte con grande gentilezza e calore da tutto il personale. Ci hanno illustrato con precisione le caratteristiche dei vari piatti che erano un mix perfetto tra tradizione e innovazione, veramente delicatissimi. Abbiamo provato i pizzoccheri e i culargiones, entrambi ottimi. E per secondo il vitello con chips di patate viola che era squisito e tenerissimo. Inoltre ci hanno fatto assaggiare un amaro tipico locale, la taneda , che fra l’altro, producono loro, e ci è piaciuto moltissimo. Ci tornerei volentieri.
Fede87
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16 Marzo 2025
10,0
Ci sono ritornato a cena con la mia fidanzata, tutto molto buono, ci ero già stato.
Un po’ deluso della selezione di formaggi che la volta prima che ci sono erano molto più abbondanti.
Abbiamo preso il tagliere di formaggi, come primo i pizzoccheri molto buoni, culurgiones sempre molto buoni e il dolce semifreddo che simulava un fungo e una seadas.
Locale molto curato, alcune persone dello staff in alcuni momenti sono stati un po’ invadenti, però tutto molto buono, ci ritorneremo sicuramente
Pasquale Addeo
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09 Marzo 2025
10,0