We were delighted to stay at this hotel. We'll be left with truly wonderful memories. Marcello, the owner of the hotel, his partner, and the entire staff were competent and professional in every way. Marcello's friendliness and helpfulness were unique and truly wonderful. The menus offered at the restaurant we chose were exceptional. The entire hotel is meticulously maintained, with ample parking available for guests. Three wonderful days with Marcello, who deserves a solid A+. Thank you ❤️
sandro collu
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13 Ottobre 2025
10,0
Delicious homemade pasta, seafood, and mussels. Very friendly service. Not very inviting from the outside, but the food is worth a stop. We'd gladly return!
Sarah Hofmann
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02 Ottobre 2025
10,0
Always excellent! A guarantee of quality! Thank you.
Flavia Orrù
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30 Agosto 2025
10,0
Excellent service and very good food. We were happy with our stop.
Andrea Arias
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12 Agosto 2025
10,0
I arrived at a somewhat unusual time to check in. But as soon as the doors opened, I was greeted with a smile and a calmness that I assure you is nothing short of wonderful. Thanks to all the staff.
claudio repaci
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29 Luglio 2025
10,0
I came back because I remembered that he ate fish very well, I remembered it very well, superlative first courses
Riccardo Itzi
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30 Maggio 2025
10,0
Excellent food, very friendly and professional treatment, I totally recommend it.
Juan Gabriel Garrido Castilla
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29 Maggio 2025
10,0
Exquisite food, delicious homemade pasta, we loved it, I recommend it
Pepi Jareño
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29 Maggio 2025
10,0
Ottima cena a base di pesce con pietanze saporite e abbondanti, sapientemente preparate e ben presentate. Locale informale, con possibilità di acquisto di prodotti alimentari locali di qualità. In tavola gradevoli vini sfusi bianco e rosso della cantina di Mogoro e bruschette di pane civraxiu abbrustolito. Come antipasti: moscardini alla diavola, zuppa di cozze, insalata di polpo e patate, muggine con cipolla in agrodolce, frittelle di gianchetti su letto di radicchio. Come primo una squisita pasta artigianale allo scoglio con un sugo di crostacei e frutti di mare, e per secondo una grigliata mista con gamberone, spada e seppia arrosto, accompagnati da un contorno di verdure fresche di stagione Per concludere il dessert tradizionale sorprendente, con una fetta di gustoso pan di sapa con guarnizione di sapa di Bovale, e un buon caffè. Ottimo e curato il servizio al tavolo del competente proprietario con la gentile compagna. Complimenti: esperienza del tutto positiva, assolutamente da consigliare!
Bruno G
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16 Maggio 2025
10,0
Rooms okay, kitchen very good, we were there for a week and would go back 👍grazie Marcello!!!
Fulvia Eibach
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10 Maggio 2025
10,0