5 stars a priori even though I haven't had the pleasure of eating here yet.
A person and an artist as special, profound and sensitive as Lucio Corsi can only be the result of an equally wonderful family, linked to authentic values and certainly with a great passion for their work. This is why I imagine that genuine flavors and a warm, welcoming atmosphere reign in this restaurant. I hope to come soon to confirm my expectations.
I wish you all the best 🍀
Giada Pantoli
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24 Febbraio 2025
10,0
Lucio's mother and grandmother were very kind! Top tortelli, congratulations!👏🏼
Ryan Bensen
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23 Febbraio 2025
10,0
Fantastic experience, excellent food and very kind staff. The entire two hour drive was worth it!
irene caprai
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22 Febbraio 2025
10,0
WE FROM FRIULI AS SOON AS WE RETURN TO THE MAREMMA WE WILL DEFINITELY STOP...LIGHT FOR US WINNER💪💪👑👑❤️!!!!!!!!!!!
FANTASTIC...!!!!!
Rosanna Dino
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21 Febbraio 2025
10,0
I don't know if one day this place will become a real place of pilgrimage, I know that it was, in a certain sense, for me some time ago.
And it repaid me with a kind of welcome that, after having experienced it, is impossible to forget.
Mattia Ballestrazzi
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21 Febbraio 2025
10,0
Customer for years. The best tortelli on planet earth lives here. Who knows if the hare took him to the moon...
Francesco Roggiolani
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20 Febbraio 2025
10,0
I give 5 stars regardless....because this family has raised a treasure of a boy! Congratulations from ❤️ You deserve all the good and I hope that Lucio always remains simple and pure as he is 🤗
glass&fantasy (VETRIDEA)
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19 Febbraio 2025
10,0
Hi, I'm Caterina's friend, we come to eat with you and then we go to Giglio every year, bye
Neno Berna
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19 Febbraio 2025
10,0
Sono andato con mia moglie.
Cucina buona, specialmente i tordelli.
Ma 95 Euro per 1 crostino a testa, 1 primo a testa, una porzione (a testa) modesta di pollo/faraona con contorno (cucinato bene), 1 mezzo di rosso, 1 minerale, in una location decentrata e piuttosto anonima, ci è pare troppo.
dr t
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20 Settembre 2024
6,0
Ci hanno accolto alle 14.30 per pranzo senza nessun problema e questo è sicuramente da apprezzare. Servizio discreto e veloce. Il tortello ricotta e spinaci (con burro e salvia) veramente stupendo. Poi abbiamo preso un tagliere e una bistecca ai ferri. Tutto molto buono. L unica osservazione è che rispetto ad altri locali provati in zona, risulta avere dei prezzi in generale un po' altini. Coperto e vino su tutto.
Antos
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04 Settembre 2024
8,0