Fresh food, well served and very good. Helpful and pleasant staff. Advised!
Daniela Scano
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05 Gennaio 2025
10,0
Nice restaurant with friendly staff. We took the tasting menu and then the spaghetti with sea urchins (off the menu), delicious!
Giulia Carta
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27 Dicembre 2024
10,0
Autumn Saturday, for lunch: we were advised to book (six adults and two children): it was (and I think it always is, here!) good advice, because the place is really sought after. Very positive first impact: pleasant atmosphere, quiet, comfortable and welcoming environment. We ordered starters, first courses and second courses, all different, to enjoy (with numerous cross-tastings) as many of the proposals as possible. The menu (presented in a very elegant paper form: something uncommon now...) is essentially based on the sea (the preparations with tuna were particularly appreciated); but it also suggests all the local specialities, typical of the Tabarchine tradition: the pasticcio, the cappunadda, the cascà, the bobba are perfect. Unanimous opinions: whatever the choice, the freshness and authenticity of the ingredients emerges, in well-prepared dishes, with an authentic and genuine flavour: after all, we ourselves were present at the delivery of the catch of the day, from which we then drew! The advice and explanations of the owner, who was always attentive and pleasantly present, were invaluable. The wine list is good, the service is truly excellent, thanks to a quick, courteous, professional staff. Generous portions, bill appropriate to the level, with an excellent quality/price ratio. In summary, a very positive experience (to be repeated: also to taste the chef's fish soup!): high quality food, with authenticity of flavors in a rich and varied offer.
peppe kukka
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05 Dicembre 2024
10,0
Sabato autunnale, a pranzo: ci avevano consigliato di prenotare (sei adulti e due bambini): è stato (e credo sia sempre, qui !) un buon consiglio, perché il locale è veramente ricercato. Primo impatto assai positivo: atmosfera piacevole, ambiente tranquillo, confortevole e accogliente. Abbiamo ordinato antipasti, primi, secondi tutti differenti, per gustare (con numerosi assaggi incrociati) il maggior numero possibile delle proposte. Il menu (presentato in forma cartacea molto elegante: cosa poco comune, ormai …) è basato essenzialmente sul mare (sono state particolarmente apprezzate le preparazioni con il tonno); ma suggerisce anche tutte le specialità locali, tipiche della tradizione tabarchina: perfetti il pasticcio, la cappunadda, il cascà, la bobba. Giudizi unanimi: quale che sia la scelta, emerge la freschezza e la genuinità degli ingredienti, in piatti ben preparati, con sapore autentico e genuino: d’altronde, noi stessi eravamo presenti alla consegna del pescato del giorno, dal quale abbiamo poi attinto! Son risultati preziosi i consigli e le spiegazioni del proprietario, sempre attento e simpaticamente presente. Buona la carta dei vini, veramente ottimo il servizio, grazie a uno staff rapido, cortese, professionale. Porzioni abbondanti, conto adeguato al livello, con un eccellente rapporto qualità/prezzo. In sintesi, un’esperienza molto positiva (da ripetere: anche per gustare la zuppa di pesce dello chef!): cibo di alta qualità, con autenticità di sapori in un’offerta ricca e varia.
Giuseppe Fiora
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11 Novembre 2024
10,0
Excellent restaurant, the food is good and fresh, well presented and with nice portions. The staff and owner are very friendly and they also have gluten-free options available. The service is quick and precise, definitely a good experience, highly recommended
francesco cosseddu
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10 Novembre 2024
10,0
Very good service. The owner is friendly and the waiter knows very well how to describe the dishes. There are also gluten-free / gluten-free options
Jazmin Garmendia
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09 Novembre 2024
10,0
Excellent food, nice host, prices correspond to the offer
Thomas Dengler
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21 Ottobre 2024
10,0
Excellent meal, kind and polite staff. Will be back
Letizia Bragliani
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08 Ottobre 2024
10,0
We ate very well, the very kind owner let us try everything.
daniele paoli
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24 Settembre 2024
10,0
Siamo stati indirizzati da un abitante del posto a questo ristorante. In un tipico vicolino riconducibile a Genova, siamo stati accolti da Alessandro, grandissimo , ci ha ascoltati e quindi consigliati sulle prelibatezze e specialità della sua cucina. Inutile dire che ci ha soddisfatto a pieno, con la sua cadenza ed espressività ci ha condotto in sapori autentici. Niente da eccepire anche i prezzi, allineati. Consigliatissimo.
Adriano G
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11 Settembre 2024
10,0