Beautiful place, excellent food, very kind.
sonia Incerti
.
23 Agosto 2024
10,0
A restaurant overlooking the lake
anna norato
.
22 Agosto 2024
8,0
Positive experience, dedicated to relaxation by the river, I advise you to book even if the staff is always very nice in trying to find a place and please everyone, typical traditional Romagna cuisine, generous portions and good value for money.
Alessandra Ronchi
.
20 Agosto 2024
8,0
The owner is very nice and friendly.... Very fast service and everything is delicious.
Obviously the excellent location on the lake
Samanta Roma
.
20 Agosto 2024
10,0
Fantastic food, excellent service
Laura Mengozzi
.
20 Agosto 2024
10,0
Mid-August lunch. Despite the amount of people the service was good. Truly handmade tagliatelle from the Romagna tradition, wild boar ragù, white lasagna with porcini mushrooms and truffles, pickled wild boar, fried porcini mushrooms and sautéed chicory. Desserts all homemade. All really good. To be repeated soon.
graziella laghi
.
18 Agosto 2024
10,0
Fantastic mushroom crostini!
Amazing tagliatelle and cappellacci. Very friendly and courteous owner.
Highly recommended
Maria Ragonesi
.
16 Agosto 2024
10,0
The place is very welcoming the food is healthy it deserves normal prices I recommend it
Fabio Rossi
.
16 Agosto 2024
10,0
Location favolosa, proprio a ridosso del Lago Pontini. Ci siamo andati la sera e sicuramente non abbiamo patito il caldo... All'interno il locale è molto semplice ma accogliente. Servizio informale e camerieri molto solari e sorridenti. Il cibo è buono ma non mi ha lasciato l'effetto "WoW !". Abbiamo mangiato un antipasto misto (molto buona la qualità dei prodotti utilizzati), un primo (vari piatti, di buona qualità) e tagliata con patate per tutti (quest'ultime veramente buonissime). Dolce (io ho preso un creme caramel) e caffé, oltre ad un paio di bottiglie di buon vino. Spesa media a persona sui 45€.
Frozen_72
.
28 Maggio 2024
8,0
Location molto affascinante con vista sul lago, deliziosa sia in primavera che estate ma soprattutto in inverno con la neve (sembra una baita dolomitica).
Si possono mangiare le tipicità montane, come funghi, cinghiale, cacciagione e altro. Molto buoni anche i dolci. Ci siamo fermati con un gruppo di amici di 10-12 persone dopo un trekking.
BigRedMonster
.
14 Marzo 2024
8,0