We had lunch in the restaurant of this property.
Very friendly and professional staff.
Good quality food
Laura Melegazzi
.
19 Giugno 2024
8,0
A little jewel in the Gran Paradiso Park. Staff very kind and helpful in giving advice on where to go
Loredana Lupica
.
08 Giugno 2024
8,0
We went to this restaurant during our stay in the area. Andrea, the owner, makes you feel at ease straight away. The place is nice, the girl who accompanied us on the gastronomic journey, Alice, gave us details of each cured meat, local cheeses up to the composition of the Cogne cream. In the end, a surprise with excellent genepy and bitterness made from local medicinal plants.
Average price.
Recommended for the variety of the menu.
Riccardo Rabbolini
.
04 Giugno 2024
10,0
Excellent restaurant, great food.
I advise.
Oscar Bettinelli
.
24 Maggio 2024
10,0
Very quiet place in a relaxing hamlet.
Pay attention to the cleanliness of both the rooms and the common areas.
Good cuisine with a wide choice in case the menu of the day doesn't inspire you.
Small but welcoming room.
The only flaw is that some rooms overlook other rooms, therefore having a "bad" view (fortunately not ours, n°16)
Note: the bottle of water per meal is not included in the half board and costs €2.50
Davide Piccinini
.
28 Aprile 2024
8,0
A really tasty lunch!
We tasted: mountain salad, mocetta, fresh tagliolini with porcini mushrooms and an excellent polenta with sausage, finishing with the Cogne chocolate cream.
Mountain environment, very kind waitress, well done!!
Antonio Cesana
.
12 Marzo 2024
10,0
Like the other stays we have already had at your hotel, we had a wonderful time, always very welcoming, and the owners Stefano Andrea and his wife create a very relaxing and familiar environment. Excellent cuisine and efficient and helpful staff. Thanks see you soon😊
Marina Cigalini
.
03 Marzo 2024
10,0
Situato in frazione Valnontey a dieci minuti di macchina da Cogne, il ristorante fa parte dell'omonimo Hotel. Poche decine di metri c'è un capiente parcheggio (a pagamento) dove lasciare la macchina . In estate si può mangiare fuori in un contesto di assoluta tranquillità, immersi nella natura con uno stupendo panorama, circondati da rigogliosi prati e bellissime montagne. Il menù è tipico Valdostano, vario ed interessante, con piatti cucinati veramente bene e porzioni generose in pura traduzione montanara. Da menzionare gli ottimi salumi ed i formaggi della zona. Eccellenti gli straccetti freschi di farina di castagne conditi con Mocetta e Toma, la Zuppa Valpellinentse, i Ravioli ripieni di ragù di Cervo e quelli alla Patata Viola, i Tagliolini freschi ai Fungi Porcini, la Polenta sia quella classica condita anch'essa con i Funghi Porcini, che quella Concia Valdostana condita con la Fontina. Ottime anche le carni come lo Spezzatino di Cinghiale, la Carbonada di Manzo, il Cervo in salmi' e l'Entrecote alla griglia. Molto buoni anche i dolci fatti in casa. Il servizio è attento e nei giusti tempi. I prezzi non sono economici ma comprensibilmente nella media della zona di Cogne. Tenuto conto del contesto e della qualità delle materie prime usate è un ristorante assurdamente da provare.
Luca B
.
09 Febbraio 2024
10,0
I’ve been spending here some time during an event in Cogne. Nice dinner, wonderful rooms and kind staff! Right what you need to stay well and work well! Thanks La Barme!
Nicolò CANEPARO
.
03 Febbraio 2024
10,0
24/06/2023 . Ristorante un po' nascosto ma molto tipico .Posto che la stupenda Valnontey ben predisponga per far venire appetito, questo locale appare semplice ed essenziale nell'arredamento, ma ciò che è proposto in carta (tanta polenta, formaggio e selvaggina) è una gustosa cucina casalinga offerta a buoni prezzi, rispetto a medesime proposte di altri ristoranti in zona. Servizio semplice, informale, ma cordiale. Piuttosto che un panino o un piatto riscaldato nei pur validi bar vicini, se si ha una certa fame, ci si vizi con una buona polenta e selvaggina o una fonduta quivi offerta
Danilo Galaxian
.
28 Gennaio 2024
10,0