Careful service, perfect dishes of high quality and taste, extreme variety, with a one-of-a-kind selection of cheeses, accompanied by extremely good local Crescentine and Borlenghi cured meats. A pearl in our Apennines a few km from Vasco's house, it makes you want to book immediately for another time. Highly recommended
Alessandro Spadoni
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01 Aprile 2024
10,0
The food is satisfactory, at least for what I ordered, the service isn't the best, and the owner seems a little stoned, not that it bothers me.
The environment is there.
capylover6996
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06 Marzo 2024
10,0
The place was recommended to us by some of our friends who live in ZOCCA. We live in Reggio Emilia and on the evening of 17 2 24 we came up and fortunately we didn't encounter any fog!! The place is in 80s Montanaro style... all in wood with the bar in the center and on the two sides there are the two rooms. The table service was very kind and friendly. Fairly good food even if the portions in our opinion are a bit paltry compared to the prices (two small pieces of sausage and two small pieces of stewed short rib at €15 seems a little exaggerated to me, plus the baked potatoes were either old or of day before). Luckily my wife had taken gnocco and tigelle with mixed cold cuts and so I drew a little from her. Nothing to say about the dessert which was really good. Rating 4 ⭐️ for the simple reason that I was very disappointed with mine second dish.
Luca Riccio
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26 Febbraio 2024
8,0
Ci vado spesso con consapevolezza di bere e mangiare bene.. antipasti con funghi in stagione, primi e borlenghi da sballo. I migliori! Gnocco e salumi al top. Selezione di formaggi da provare con confetture fatte da loro come tutto il resto. Per finire superalcolici se non siete sbronzi, un’altra sorpresa fra le sorprese
108giovannit
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23 Febbraio 2024
10,0
Everything very good, shame about the POS not working
Enrico Altomare
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17 Febbraio 2024
10,0
Decisamente la voltra migliore tra tutte!
Matteo Colombini
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10 Febbraio 2024
10,0
Cucina eccellente, carta dei vini ben scelta, prezzo buono.
agnieszka monika muszynska
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04 Febbraio 2024
10,0
Tutto fantastico, dall'antipasto al dolce!
Consigliatissimo, in particolare per primi e dolci!
Personale gentile e alla mano ;)
Davide Barani
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28 Gennaio 2024
10,0
Ottima destinazione, personale gentile e accogliente. Salumi di Mora, Pizzicotti e Crespelle, Arrosto e Cinghiale. Tutto molto buono! 🐌
The Dude
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26 Dicembre 2023
10,0
Se si vuole assaporare il massimo della gastronomia locale, non puoi non fare una sosta da Roberto, ottimo padrone di casa di questo ristorante immerso nel verde nelle vicinanze di Zocca. Dall'antipasto di salumi, formaggi e crescentine fritte e non, tutto sublime con menzione particolare per le crescentine fritte, ai primi di grande qualità.....funghi top! I dolci? fantastici insieme alle caldarroste! Servizio rapido, gentile e cortese...dulcis in fundo i liquori di ciliegia e amerena portati a tavola con la bottiglia a disposizione e non messi nel conto!!! Pranzo idilliaco e rapporto qualità e prezzo da 10! Complimenti allo staff!!!
Meander47140275835
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08 Novembre 2023
10,0