Locale tradizionale con una sala elegante che purtroppo rimbomba quando è piena togliendo tranquillità. La cucina è tutta di pesce con una varietà di antipasti da non perdere; il personale qui non dà informazioni sufficienti a fare una scelta corretta, inoltre la gestione in generale dà l'impressione di carenza di metodo. A parte questi aspetti, i piatti sono gustosi e abbondanti e il conto competitivo: sui 30 eur a testa bevendo acqua. Buon wifi e carte accettate.
zotty2014
.
14 Agosto 2024
8,0
Ci siamo stati venerdì a pranzo. Burrida ottima, così come la bottarga con sedano. Spaghetti allo scoglio e calamari alla griglia molto buoni. Abbiamo fatto notare alla cameriera che le patate lesse non erano molto buone, ma solo dopo aver pagato il conto ci siamo accorti che non ce le hanno fatte pagare. I ristoratori seri fanno così, ma purtroppo ne sono rimasti pochi in giro. Anche per questo, direi che è CONSIGLIATISSIMO
Daniele
.
04 Agosto 2024
10,0
Excellent venue, with attention to the smallest details, very qualified staff and spectacular cuisine. I recommend it to all people who want to eat fish
Bruna Acquadro
.
20 Luglio 2024
10,0
We had dinner here. We ate fresh calamari fritti and fresh fish frittura mista. Together with a half a bottle of local red wine. The food was great as well as the service.
JB Agius
.
14 Luglio 2024
10,0
Excellent place, very kind and friendly staff, excellent fish cuisine, recommended
Danilo Brundu
.
14 Luglio 2024
10,0
Excellent food, excellent and familiar service
Graziella Pische
.
13 Luglio 2024
10,0
Excellent restaurant, really good food, courteous staff and everything perfect. I recommend it
Excellent quality of ingredients.
The tiramisu was not up to par
Olga Nannizzi
.
04 Luglio 2024
8,0
We ate the mussel and clam soup and the spaghetti with clams.
They were among the best I've ever eaten.
In particular, the soup sauce was the best I've ever tried!
Furthermore, the service was excellent, especially that of the blonde waitress who also had a chat with us and was very kind and helpful!
Marco Signorini
.
28 Giugno 2024
10,0
Restaurant where you can eat excellent fish in Cabras in a nice environment.
The second time we return to Sardinia and we are here again to enjoy some delicacies.
We ate raw shellfish, sea bass carpaccio, sea bream with Vernaccia, spaghetti with clams and bottarga while drinking an Is Argiolas vermentino and an excellent honey seadas finished with some good frozen myrtle.
To know.
dagatto acane
.
21 Giugno 2024
10,0