Excellent restaurant, very good food in the winter, very honest prices with a well-assorted choice of local wines
Luca Giacomo Bizzozero
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22 Marzo 2025
10,0
Highly recommended. Excellent food at low prices. Very courteous and helpful staff. Congratulations to the owner Marco and his entire team. Well done.
Giampietro
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13 Marzo 2025
10,0
Excellent discovery in Vasto, not very central but still convenient for reaching the center on foot, efficient and courteous service, welcoming environment, friendly staff, excellent dishes, you eat the catch of the day, very honest prices, worth returning.
Roberto Bordi
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08 Marzo 2025
10,0
It's not bad, it's improved a lot, before much more basic
Clelia
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13 Febbraio 2025
6,0
Ideal solution for convivial friends and work
Fabio Fabrizio
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05 Gennaio 2025
10,0
Excellent Vastese broth. Not to be missed by anyone visiting this beautiful city on the Adriatic coast. Excellent cost/quality ratio
Gianfranco Di Paolo
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03 Gennaio 2025
8,0
Very good fresh fish restaurant, simple and familiar atmosphere. Really tasty food. Great price! Advised
Valentina Nardi
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05 Dicembre 2024
10,0
The RistoBar Histoniense is a restaurant that at a careless and superficial glance could give the idea of an approximate place, while by delving deeper and trying the cuisine one is left very happy. The staff is very kind and very welcoming. The dishes are always very good with very fresh raw materials. If you're in the neighborhood, stop by. The prices are fair for the quality that is produced and still average. Definitely worth returning with family and friends. See you soon!
Cavalli Alessio Manuel
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29 Novembre 2024
10,0
Excellent place for a quick lunch. Prompt and available service. Good prices
Andrea Bracone
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25 Novembre 2024
10,0
C'è caciara nella sala, tanti Vastesi con figli e mogli, c'è una televisione che proietta video a basso volume, si sente l'aria del bar che unisce durante le partite di calcio importanti. Ci sono tavolini semplici, facili da accoppiare per fare tavolate, ma anche da staccare per guardarsi in faccia. I salviettini sono di carta e si avvicinano gli. inservienti con un bel sorriso per darti il benvenuto. Il proprietario, Marco e li con loro, apparecchia e sparecchia dispensando battutte e dando pacche sulle spalle a chi conosce. In cucina ho chiesto chi era lo chef ed una signora mi ha sorriso dicendo "qui siamo tutti chef".
Abbiamo mangiato solo crudo di pesce, 8 portate, ma ho visto passare Brodetti di pesce, Seppie con peperoni arrosto, Palombo con cicoria, Cicale al pepe, Strascinati con vongole, crema di zucca e mandorle tostate e altre meraviglie frutto si della tradizione, ma condite anche di fantasia come un Calamaro alla griglia con pesto di cetriolo.
Non basta, la vera attrazione di questo posto nostrano è quell'equilibrio che è difficile da trovare oggi tra qualità, prezzo e simpatia.
Lo so, oggi vanno di moda i locali snob, le atmosfere, le musichette di sottofondo e camerieri senza nome che spiegano a memoria come sono stati creati i piatti dello Chef....io vi assicuro che gli chef diventeranno cuochi e che la maggioranza di noi non si potrà più permettere di spendere 70/100 euro a persona bevendo vini pregiati.
La ristorazione sta cambiando e la qualità si troverà come una volta nei posti semplici e a conduzione familiare con prezzi modici come questo.
francesco c
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17 Novembre 2024
8,0