Amazing restaurant, very unique, creative and delicious dishes
Mostafa Safaie
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01 Febbraio 2025
10,0
The environment is a little less than it deserves as I would opt for a few fewer seats considering the importance of the place. Excellent service from the owner. Stellar dishes, highly recommended
Filippo Versienti
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16 Gennaio 2025
10,0
Lucca is a lively, elegant, generous and gastronomic little town! In particular Chez Giglio, for this tart vegetable puff pastry between land and sea!
Buble Home
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08 Gennaio 2025
10,0
What a disappointment.
We arrived a quarter of an hour late, it's true, parking in Lucca is always a mess, but before giving us the table and leaving the one as a support for eventualities, which among other things wasn't even decorated for Christmas like the others, they could wait or call. I tried calling several times to let them know but no one answered.
For the rest, the wine list (in tablet format!!) was delivered to us when the starter was already on the table, the same goes for the cutlery, there are grammatical errors in the menu (in the first courses section and on the last page) and ok the waiters in t-shirts but at least give them the same to everyone. We tasted 5 courses, the starter with livers and brioche bread was interesting, while in the risotto the reduction completely covered the other flavors while the other first course, the coarse sauce and pasta were completely unrelated to each other. For the chicken with truffle the same thing as the risotto, the reduction covered the other flavours. Good dessert but nothing special.
Final price €236, €70 for wine and €166 for dinner.
Iacopo Masini
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28 Dicembre 2024
6,0
La prima volta che ci sono andato erano in attesa di ricevere la stella Michelin. Atmosfera rilassata, tutti molto gentili e cordiali. Molta attenzione e cura a spiegare e consigliare. Mangiato benissimo scegliendo il loro menu. Personale sempre disponibile a guidarci nelle scelte. Alla fine abbiamo pagato un conto, giusto, intorno a 70 €. Ci siamo tornati a Stella ottenuta. L' atmosfera in sala era la stessa ma il menù profondamente cambiato. Risentiva molto dell:esperienza giapponese fatta da uno dei cuochi. Abbiamo deciso che non faceva più per noi. Quest'anno, dopo aver letto che avevano rinunciato alla Stella perche' volevano offrire e vivere esperienze più vicine ai loro clienti, soprattutto locali, abbiamo voluto tornarci. Ambiente sempre caldo e accogliente. Un po' piu' di confusione in sala, soprattutto da parte del personale. Nel menù si fa fatica a capire che esiste un menù suggerito dagli chef. Il personale che accoglie e quello che serve ai tavoli e' cordiale e sorridente. Ci si sente finalmente come la prima volta. Poi arriva la persona che prende le ordinazioni. E' decisamente imbronciato, ha un fare sostenuto e poco propositivo. Non sorride mai ne' guarda mai il cliente. Peccato ! A questo si unisce il fatto che sembra non ci sia nessuno del personale, che in sala e' anche troppo, attento a eventuali richieste dai tavoli. Un gran movimento ma organizzazione da rivedere. E' come ci fossero "lavori in corso" e dovessero ridefinire i ruoli. Comunque un esperienza piacevole. Abbiamo mangiato molto bene ma siamo usciti, a differenza della prima volta col rimpianto di non aver potuto assaggiare altro pagando lo stesso conto (70€). In sintesi alcuni consigli affettuosi. Rivedete il menù valorizzando quella che e' la vostra proposta del giorno. Magari anche quello dei dolci. Ma soprattutto la fase delle ordinazioni ( qualche sorriso, attenzione e parola in più non guasterebbero).
disincant0
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09 Dicembre 2024
8,0
Si mangia bene ma non si può perdonare la distrazione degli camerieri. L’ambiente un po’ confusionario ma ben frequentato
Leonora O
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08 Dicembre 2024
6,0
In the step from starred to normal (intelligent) I hope for more truth: a more attentive and familiar (slightly impersonal) service, menus laid out with care and rigor and not 'wannabe chic' (I found the use of the G logos as in Bottura's Gucci bad taste) but with broken edges. We will be back, the food and the context are well deserved.
Lucilla
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05 Novembre 2024
8,0
The restaurant deserves 3 stars for the research of the dishes and their quality, for the rest there are some shortcomings that cannot be found in a restaurant like this. Despite the kindness of the dining room staff in recommending and explaining wines & dishes to us, they forgot to bring us water to the table (among other things, they themselves proposed it) and no spoons were brought with the coffee: once requested we was told that unfortunately they were finished, at most we could have one. In a restaurant of this type and given the quite salty bill I don't think it's acceptable, among other things the next table calmly received the spoons shortly after.
Jessica Ft
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05 Novembre 2024
6,0
The food, the wine, the space, everything is beautiful.
ドゥンドゥン
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02 Novembre 2024
10,0
Interesting food and wine experience
Mattia Fabbri
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29 Ottobre 2024
10,0