Zero cm cuisine, with excellent quality ingredients, efficient service, very friendly chef, excellent value for money
Alfredo Palmieri
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06 Agosto 2025
10,0
There aren't many words.... Simplicity, authenticity, attentive service, friendliness and cordiality.... To return....
Fabrizio
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01 Agosto 2025
10,0
We had lunch on Sunday and the place was full!!! A traditional location where the owner welcomes you and offers you hot mozzarella made on the spot by him... the food is good quality with home-made products, by the end of the appetizer you are already full!!! At the end of the menu, served in a basket, 1 bottle of cherry, 1 of limoncello and 1 of laurel are left at the table to conclude the tasting... if I had to find 1 criticism to make I would say that the exterior of the place needs to be reviewed
Marta Maraglino
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23 Luglio 2025
10,0
A zero-mile farm. Giovanni (the owner) produces everything he brings to the table: taralli, bread, focaccia, capocollo, mortadella, salami, pancetta (he owns 170 pigs), mozzarella, burrata, ricotta, primo sale, caciocavallo, pecorino, broad beans and chicory, beef chops (he owns 200 cattle), sausage and bombette, courgettes, courgette flowers, vegetables, etc., etc., etc. Only huge compliments for this farm immersed in the countryside between Noci, Alberobello and Martina Franca.
Paolo Gaspare Conforti Di Lorenzo
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22 Luglio 2025
10,0
A wonderful experience! Delicious local produce, cooked to perfection. Worth it!
Filippo Terrabuio
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20 Luglio 2025
10,0
Dining with experiences
A dream
Silvana De Cantis
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18 Luglio 2025
10,0
Beautiful structure excellent service
Arturo Cosenza
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13 Luglio 2025
10,0
Great! Thanks to the owners for the wonderful atmosphere! Food and drinks!!!
Николай Борисов
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02 Luglio 2025
10,0
Oltre ai tanti animali che è possibile vedere nell’agriturismo (come i simpatici asinelli) entrando nella sala c’è una chicca: un signore panciuto che lavora la pasta della mozzarella e la fa provare ai clienti…mozzarella fatta sul momento, calda,ottima. Siamo stati soddisfatti del pranzo ricco e vario: in particolare buone le fave con le cicorie presentate all’ interno di una pagnotta, la quiche di carne, i latticini davvero TOP come il primo sale e la burratina, il flan di carote. Anche la carne arrostita è stata molto buona soprattutto il maiale,l’agnello e i gmred…le zampine erano troppo cotte… Bella la presentazione dei liquori portati in una piccola cesta di vimini. Personale gentile e simpatico.
Viaggioevolo
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18 Marzo 2025
10,0
È la seconda volta che ci torno, ormai è una garanzia! Personale gentile ed alla mano, location rustica immersa nel verde, possibilità di vedere animali, oltre che la dimostrazione della produzione di mozzarelle da gustare al momento. È anche possibile acquistare prodotti da forno, pane e latticini prodotti da loro
In genere il we c'è il menu fisso, ricco con tutti prodotti di qualità. Notevole e salumi e i latticini prodotti da loro ma anche la carne!
Persino la crema delle zeppole aveva un sapore casereccio!
Nadia D
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06 Marzo 2025
10,0