These places are not simple restaurants but places where you can enjoy a culinary experience. We took 2 identical very particular starters: Jewish artichoke with foie gras pâté and local prawn, an explosion of taste in the mouth, well balanced and we would have gladly eaten another one. Afterwards we had a first course, my partner and I had a fried dish, all quality dishes and done really well. Then for dessert a delicious fig parfait with incredible raisins and apples. The coffees were accompanied by dry sweets of their production. The bill was perfectly balanced with the quality of the products eaten and prepared by the chef in an impeccable manner. Another very important note is the high professionalism of the staff, always present but not intrusive, and an incredible view!!!! Highly recommended for those who can afford a break from the usual restaurants.
Location bellissima a picco sulla scogliera, il tavolo riservato era proprio in prima linea a picco sul mare, arrivati al tramonto la vista è fantastica. Il personale attento, ma discreto. Il menù è abbastanza vario ed, essendo al mare, a forte prevalenza di pesce, peccato che noi non mangiamo pesce. Abbiamo optato per due piatti di cui uno vegano ed uno di carne. Buoni i dolci. Sicuramente non economico. Abbiamo conosciuto la proprietaria di ristorante ed hotel (Signora Marzia), che ringraziamo nuovamente, di una gentilezza e di una classe eccezionali.
Characteristic restaurant, a beautiful location in a castle with a breathtaking sea view of the sea. Very well prepared and truly intriguing dishes. A special compliment to the staff and especially to the meter who is very attentive to food allergies.
Per chi è abituato a mangiare bene, direi che non è il posto giusto. La location è molto suggestiva ma il servizio e la qualità del cibo non è all’altezza. Un vero peccato, però è da vedere!