Excellent restaurant! One of the best I've ever been to. Quality food and ingredients. Advice, Book!
Val MG
.
19 Novembre 2024
10,0
It is a good level restaurant. The prices are not exorbitant.
Patrik Berný
.
10 Novembre 2024
8,0
I've been to this restaurant three times now, and I must admit that they deserve top marks. The cuisine is of exceptional quality. We ordered both the tasting of the appetizers, which I must say were abundant and tasty, a fregola, and a seared tuna. I was amazed by the originality with which they were able to manage the ingredients in revisited, fresh combinations that give a touch of harmony to the dishes!!
Stefano Murru
.
02 Novembre 2024
10,0
Good reception, excellent dishes with original presentation
Jean Sylvestre MARTINI
.
29 Ottobre 2024
10,0
Two visits in three days, says it all. Fantastic menu for all and great service. Great wine list, delicious desserts. Beautiful deccr and great lighting. Loved it.
James Stewart-Moore
.
26 Ottobre 2024
10,0
As a chef and restaurant owner I can say that this was by far the best restaurant experience we had in the area. We went there several times and had almost the whole menu. Perfect wine advice every time by the awesome sommelier. See you next time!
Hendrik Olfen
.
22 Ottobre 2024
10,0
Very nice restaurant, welcoming, classy with a pretty decor. The servers are attentive and the service is very well done. Regarding the food, it is of remarkable quality. The products are very well crafted, tasty and the presentation is top notch. The value for money is correct. We will come back with pleasure!
Léa Chatelan
.
20 Ottobre 2024
10,0
Very good restaurant with fine dishes and my cocktail was very good. The decor and dishes are tastefully done.
Too bad the reception was cold. Not a hello from the person who welcomes us and who remains with his hands in his pockets... Fortunately, our waitress was more pleasant.
This is why I don't give it 5 stars.
Nat Blanchard
.
20 Ottobre 2024
8,0
Ogni volta che andiamo a Santa teresa non può mancare una visita da Thomas. Questa volta sono state due, per una serie di fortunate coincidenze.
La prima sera siamo arrivati alle 23.20 e ci hanno puntualmente accolto. Abbiamo gustato come antipasto una selezione di salumi e formaggi locali, molto originale, succulenta ed elegantemente presentata accompagnata da miele e confetture di frutta. Uno spaghetto grano Felicetti con gamberi e scampi: qualità e cottura della pasta perfette, condimento ottimo, da leccarsi le.dita. Per secondo Abbiamo preso la regina del mare, una bella aragosta alla catalana, sapientemente cucinata e presentata in un coreografico accostamento con pomodori e cipolle. Da bere una bottiglia di Trento doc Ferrari, acqua, caffè e un Laphroig.
La seconda sera abbiamo ordinato un plateau di crudi, completo di muscoli, fasolari, cannolicchi, ostriche, gamberi, scampi, julienne di seppia, tagliata di dentice, tutto freschissimo e di livello. Una caprese di gambero, una bellissima orata di mare da un chilo, al forno con patate e pomodorini: squisita. Come Dessert il buonissimo yellow. Una bottiglia di Franciacorta Chardonnay Pinot nero, acqua,caffè e un Laphroig.
Conti in linea con la grande qualità e preparazione del cibo, oltre alla professionalità del servizio che è stato impeccabile e all'altezza delle aspettative. Ovviamente straconsigliato
Petronia arbitra elegantiarum
.
17 Agosto 2024
10,0
Come ogni estate ci rechiamo in questa meravigliosa e deliziosa location staff impeccabile molto cordiale e professionale verso il cliente cena a base di pesce da 10 e lode complimenti a tutti alla prossima.
Strato Liguoro
.
16 Agosto 2024
10,0