This is really a top fish restaurant. Very well prepared fish. Attention to detail, friendly English speaking staff who know what customers want.
Kris
.
12 Gennaio 2025
10,0
Excellent cuisine, very helpful staff!
Simone Serra
.
28 Dicembre 2024
10,0
Ieri sera per la prima volta siamo stati in questo ristorante , il cibo era ottimo tranne le seadas arrivate crude, i miei familiari le hanno mangiate per non fare discussioni, tranne io e mia figlia perché proprio la seadas cruda é immangiabile e da pasticcera me ne intendo. Mi é stata proposta un' altra seadas, ma ormai mi era passata la voglia. Per quanto riguarda il servizio i camerieri sono stati gentilissimi e attenti, il figlio del titolare ci ha detto che non potevamo scegliere più di due primi diversi per tavolata (communicazione data non subito, ma appena é stato ordinato il secondo piatto di pasta diverso dal primo), quindi se una terza persona voleva un altro primo diverso non poteva averlo ,(eravamo 6 adulti e una bambina) nonostante nel menù portato c' era una scelta tra 5 o 6 primi. Chiedendo inoltre che alle persone che hanno scelto i 2 primi diversi di poterli preparare con la stessa tipologia di pasta. Credo che quest' ultima richiesta fosse un po' eccessiva, dato che solo 2 persone hanno chiesto il primo. Il cibo é buono, ma credo che é meglio prendersi il proprio tempo per prepararlo in modo da non servirlo crudo, inoltre si può consigliare e indirizzare il cliente aiutandolo nella scelta, ma ci sono dei limiti.
Manuela Cipollina
.
04 Settembre 2024
6,0
As always we eat excellent fish.
Mondino Schiavone
.
02 Settembre 2024
8,0
Last night we went to this restaurant for the first time, the food was excellent except for the seadas which arrived raw, my family ate them so as not to get into arguments, except for my daughter and I because raw seadas are inedible and as a pastry chef I don't care. I intend. I was offered another seadas, but by now I had lost the desire. As for the service, the waiters were very kind and attentive, the owner's son told us that we couldn't choose more than two different first courses per table (communication given not immediately, but as soon as the second pasta dish was ordered, different from the first ), so if a third person wanted another different first course they couldn't have it (we were 6 adults and a little girl) even though on the menu brought there was a choice between 5 or 6 first courses. Also asking that the people who chose the 2 different first courses be able to prepare them with the same type of pasta. I think this last request was a bit excessive, given that only 2 people asked for the first one. The food is good, but I think it is better to take your time to prepare it so as not to serve it raw. Furthermore, you can advise and direct the customer by helping them in their choice, but there are limits.
Manuela cipollina
.
01 Settembre 2024
6,0
A dream if all restaurants were like this
Alessandro Faggioni
.
30 Agosto 2024
10,0
From Paolo today BIG NEWS ROAST lobster 🔝🔝🔝🔝 STRAORDINARY🎉🎉🎉 Absolutely worth trying!!
ANTONIO Murru
.
24 Agosto 2024
10,0
Eccelso.!, sia la qualità sia il personale sono fantastici.
Siamo stati seguiti in maniera perfetta nonostante tra noi c'era un anziano di 103 anni in carrozzella nel pienone di ferragosto.
Complimenti a Paolo e il suo staff.
Explore44638498676
.
17 Agosto 2024
10,0
Very demanding assorted starters. Excellent spaghetti, mussels, mussels and mussels
Francesco Mascolo
.
31 Luglio 2024
8,0
After years of absence for personal reasons I returned to Paolo and rediscovered warmth, fantastic dishes and flavours! From fried gianchetti to excellent appetizers with an exhilarating plate of spaghetti with imported sea urchins that I didn't think could give me unique emotions! Heartfelt congratulations, I'll be with you soon! THANK YOU
alessandro pili
.
30 Luglio 2024
10,0