Ristorante da Padellina In Greve in chianti

8,5

Basado en 1.163 opiniones encontradas en 4 webs


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tend

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in Greve in chianti
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di cucina Cucina toscana in Greve in chianti

Gestione recensioni

We come from the land south of the rising sun. Best meal from our trip in Italy. 1) The waiter was friendly, warm and funny. He recommended to order the roast beef, and as I tasted it, my mouth basically cried of joy. 2) whoever’s idea it was to add liqueur to gelato, and orange zest to chocolate cake, they deserve a statue in their name 3) the atmosphere was simply amazing
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04 Febbraio 2025
10,0
Great experience, fantastic food and wine
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18 Gennaio 2025
10,0
Excellent local cuisine, clean and welcoming, good service. Recommended to those who want to eat Tuscan food
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28 Dicembre 2024
10,0
Oltre al mito di Dante, c'è dietro un ristorante di gente vera e appassionata. Cucina della tradizione Toscana fatta come una volta. È un punto di riferimento a Strada in chianti
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29 Novembre 2024
10,0
In short. We chose Padellina for a dinner with old friends. Traditional food, good, nothing surprising. Good but not very generous croutons, artichokes in oil probably from the supermarket, quality cold cuts. The steak could be improved, the cut was good but slightly cold inside. Mediocre desserts. The soul of the place is the owner, the waiter is very grumpy. Reasonable prices on the menu, the total bill a scandal, truly out of place for a trattoria outside Florence. The plague of tourist inflation also reaches Strada, which is truly a shame.
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03 Novembre 2024
6,0
This place is magical, a friend of mine from Florence recommended it to me. Delicious appetizers of crostini with liver and mushrooms, pasta sul gallo a must to try because you can try it in few places and finally a nice 1.5kg slice of Florentine steak, super super good. Highly recommended
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03 Novembre 2024
10,0
Clean environment and very friendly staff, portions not too large but excellent food and quality raw materials. I hope to return soon.
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03 Novembre 2024
10,0
Con l'intento di pranzare fuori città, a Firenze, il web mi ha suggerito, tra altri, questo ristorante, non molto distante, che ho scelto dopo avere avuto il conforto delle buone recensioni su TripAdvisor. Ebbene, siamo rimasti piena soddisfatti. Buoni i salumi, ma ancora più buoni i primi, almeno la pasta e fagioli e le penne su ragù di gallo che abbiamo assaggiato. Eccellente, poi, la bistecca, tra le migliori mai mangiato. Prezzo coerente con la quantità e la qualità del pranzo. Da ritornarci assolutamente.
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01 Novembre 2024
10,0
I haven't been there, but they told me the food is good
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21 Ottobre 2024
6,0
The manager knows the Divine Comedy by heart
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14 Ottobre 2024
10,0

Ristoranti simili a Firenze

8,5
1844
Recensioni

Antica trattoria del Turbone

16/02/2025: Il menù è molto vario hanno anche menù Bistecca o altri tipi di carni un po’ particolari Noi abbiamo scelto il menù waygu da 185€ Le porzioni sono medie ( Forse un po’ troppo scarso il tortello che 2 sono un po’ pochi visto pure quanto so boni!) La carne alla griglia ottima Per mio gusto personale non lo rifarei perché i crudi non mi sono particolarmente piaciuti in quanto la carne risulta troppo grassa e poco saporita ( essendo abituata a chianine o carni molto saporose!) ma è un gusto personale perché il prodotto si sente che è di qualità Tornerei a provare altre carni Unica pecca se devo proprio trovare un neo Ho prenotato circa un mese prima e ho fatto attenzione in quanto il mio compagno è allergico al formaggio e mi aspettavo in un mese che riuscissero a comporre un menu per questa particolare esigenza ma così non è stato, ci siamo limitati a togliere i formaggi dalla tartare e dagli gnocchi ( così che quest ultimi erano in bianco!) Solo che io non sono intollerante ma essendo il menù per 2 mi sono trovata a dover mangiare pure io senza formaggi ( a me piacciono molto) Onestamente questa cosa un po’ mi ha fatto rimanere perché in ogni modo io ti sto pagando un menù 185€ ( escluse bevande!) e credo che un po’ più di attenzione ci sarebbe voluta Alla mia richiesta di avere le salse mi è stato portato un ciotolino a parte con un po’ di salsa; Ecco questa è una cosa che a mente poi fredda mi è dispiaciuta perché appunto mi sono fatta 400km per venire, ho prenotato un mese prima avrei gradito da parte del personale almeno di distinguere i piatti e non dovermi trovare a mangiare gli gnocchi in bianco! Però per il complesso devo giudicare positivamente in quanto siamo stati bene ed i prodotti sono eccellenti
07/01/2025: The beauty of this tavern is the variety of dishes. Different side dishes compared to the area and an impressive variety of meat. Unfortunately, not eating red meat, we opted for rabbit and cockerel, both too dry, especially the rabbit. The side dishes/second courses are very tasty. We had fried porcini mushrooms and fried sage, both of which I have never eaten fried. The first ones are good but after a while they get boring, I imagine due to the difference in consistency. Sage, I loved it. Finally, a portion of roast potatoes, nothing special. They use a very good local oil. We appreciated it so much. The prices are not typical of a tavern, a little high. Pleasant service. An extremely nice and capable lady served us. The atmosphere is rustic but not too much. In my opinion it would be better to remove the neon and use warmer lights. Review made after 3 months: I stayed at this restaurant because I wanted to give it a second chance. I liked it even more. Now the porcini mushrooms are in season, I found them perfect. They were delicious, very fresh. In fact, I then had a pumpkin soup with porcini mushrooms, simple as I like it, tasty and excellent. Courgette flan with parmesan fondue, delicate and very good. Good desserts. The chocolate cake with pears was very good, but you couldn't taste the rum and the crème anglaise needs improvement. Pistachio cream good, but really too sweet, it tastes a lot like white chocolate. I will go back again and again and again 😉
8,5
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Recensioni

La Cantinetta di Rignana

21/12/2024: Classic menu from an Osteria in the Florentine countryside. We had a mixed starter for two, a sliced ​​steak with sautéed spinach, water and house wine. The cut was made with a raw material that was not excellent. Definitely high prices when compared to the quality. Final gem: the divided bill was 88.70 per couple, they made it 89 with the ATM. In short.....gentlemen.....
17/12/2024: Nothing to say as far as I'm concerned good good good spectacular internal environment good quality food I hadn't been there in years I will definitely be back in spring lovely place

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